Sima Şerafettinova Biyografisi İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacısı Sima Şerafettinova, 1997 yılında Azerbaycan ’da ailesinin tek cocuğu olarak doğmuştur. 13 yaşında manken ve fotomodelliğe başladı. istanbul ’da yaşıyor. Bilgisayar Muhendisliği fakultesinde okuyor.

2014 yılında “Azerbaycan Best Model Of” birincisi oldu. Azerbaycan ’da yaşarken Televizyonda komedi tarzında stand-up yapmaktaydı. Sima Şerafettinova, Azerice, Turkce, Rusca, İngilizce, Ukraynaca ve İspanyolca bilmektedir.
Sima Şerafettinova, İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacısı olarak 6 Nisan 2015 Pazartesi gunu TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yarışmaya katıldı.
TV8 ekranlarında yayınlanan Uğurkan Erez ’in kareografilerini yaptığı İşte Benim Stilim isimli yarışma programının sunuculuğunu Oyku Serter yaparken, juri koltuğunda Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu olacak.
Nerede nasıl giyilir? En iyi ben bilirim iddiasında bulunan ve gunun konsepti ile jurileri etkilemeye calışan yarışmacılar birinci olmak icin mucadele edecek.
Sima Şerafettinova, Buşra Eyen Siral, Mihriban Akgul, Cerem Gunguz, Didem Ezgi Akın, Duygu Barazi, Elcin Kayadibi, Ezgi Unal, Gulşah Yılmaz, Neda Poursaeid, Sinem Umaş, Şilan Makal, Tumay Tali ile yarışacak.