Sibel Arna Biyografisi Show TV 2. sezon “Bu Tarz Benim” yarışması Juri Uyesi Sibel Arna, 1979 yılında istanbul ’da doğmuştur.
Marmara Universitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi İşletme Bolumunden mezun oldu. 1997-2000 yılları arasında Milliyet Gazetesi icin moda, kozmetik ve guzellik uzerine “Gezdim Gordum Yazdım” koşesini hazırladı. 2000-2002 yıllarında, Sabah Gazetesi Hafta Sonu İlaveleri icin mekanlar, moda, tasarım, sinema ve muzik gibi alanlarda haber, roportajlar yaptı. 2002 yılının Temmuz ayında Vatan Gazetesine transfer olarak, ekonominin magazin tarafı, yeni eğilimlerle ilgili yazılar yazan ve gundemdekilerle roportajlar yaptı. Ayrıca Vatan Gazetesinin Cumartesi ilavesinde “Bir şey diyeceğim” adlı koşesinde kent yaşamı ile ilgili yazılar yazdı.
2003 yılının Ocak ayından sonra da Hurriyet Gazetesi'ne gecen Sibel Arna, Hurriyet Cuma, Cumartesi, Pazar ve Seyahat gibi eklere haberler hazırladı. Cumartesi ilavesindeki "Sibel Arna ile Moda Gundemi" sayfalarından sorumlu olarak, aynı ilaveye tasarım, mimari ve trendlerle ilgili haber ve roportajlar da yaptı.
2006 yılının Eylul ayından itibaren CNN TURK televizyonunda “Trends” adlı programı hazırlayıp sunmaya başladı.
Sibel Arna, halen Hurriyet Gazetesi ’nde koşe yazarı olarak gorev yapıyor. Ayrıca Sinevizyon Yapım Şirketler grubunun sağlık kanalı HTV ’de canlı yayınlanan anne ve cocuk sağlığı uzerine bir programın sunuculuğunu yapıyor.
Sibel Arna 30 Ekim 2010 tarihinde Acun Ilıcalı tarafından 2010'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan ancak Star TV'ye transfer olan Yok Boyle Dans yarışmasına yarışmacı olarak katıldı ve bu yarışmada Azra Akın ’ın birinci oldu. Sunuculuğunu; Acun Ilıcalı, Hanzade Durmuş, Burcu Esmersoy, Cem Ceminay ’ın yaptığı 1. Sezon yarışmanın juri koltuğunda Lilia Bennett, Saba Tumer, Sait Sokmen ve Tan Sağturk bulunmuştur. Yarışmacılar ise; Defne Joy Foster, Azra Akın, Guneri Civaoğlu, Nilgun Belgun, Burcu Esmersoy, Beduk, Metin Arolat, Burcu Guneş, Bora Kozanoğlu, Eda Taşpınar, Derya Buyukuncu, Sibel Arna ve Pascal Nouma ’dır.
2015 yılında; sunuculuğunu Ebru Akel ’in yapacağı Show TV 2. sezon “Bu Tarz Benim” yarışmasında; Juri koltuğunda renkli kişiliğiyle unlu modacı Cemil İpekci, tasarımcı Umut Eker ile stil danışmanı Sibel Arna ve model Chloe Loughnan oturacak.
Sibel Arna, 2009 yılında “Sushico Chinese in Town” suşi dukkanlarının sahibi Selim Yalın ile evlendi. 2011 yılının Aralık ayında boşandı. Ruzgar (d.2009) adında bir oğlu vardır.