12 şubat 2009 saat 16:00 civarında 3 yıldır abonesi olduğum TTNET aboneliğimi sonlandırdım. Birgun sonra yani 13 şubat 2009 sabah saat 8:00da kalktığımda telefonumun calışmadığını gordum. Cevir sesi yoktu. cep telefonumla evimi aradım sorun yoktu calışıyordu. Arızaya yazdırdım saat 12:00 civarında 5551351 numaradan arandım calışıyordu. Arayan şahıs sorun olmadığını hattımın normal olduğunu soyledi. Bende TTNET aboneliğini sonlandırdığım icin yanlışlıkla kapatılmış olabileceğini zannettiğimi soyledim. Arayan şahıs internetimiz olup olmadığını sordu. Bende bakayım dedim ben bakarken telefon tekrar gitti, gidiş o gidiş. Tam saat 16:30a kadar en az 10 defa arıza yazdırdım, arayan yok. Neyse bir yakınıma en yetkili mudurun telefonunu bulup bana vermesini soyledim. saat 16:30a doğru 5551351 numaradan tekrar arandım. Hattımın normal olduğunu soyleyen zatımuhtereme telefonumun 8 saat neden kesildiğini, kafalarına gore acıp kapatamayacaklarını, evimde telefona ihtiyacı olan bir hastam olabileceğini, yangın cıkabileceğini, ambulans ihtiyacı olabileceğini, polisi araması gerekmiş olabileceğini yani ağzıma ne gelirse saydım. Karşımda ses yok. Neyse arıza yazdıran tanıdığımı 5551359 numaralı telefonla arayan şahıs(adı muharrem veya muammer olabilir) �TTNET ABONELİĞİNİZİ NEDEN İPTAL ETTİRDİNİZ? DİĞER OPERATORLERDE BİZDEN HİZMET ALIP BAŞKA İSİM ALTINDA TUKETİCİYE VERİYORLAR. EN İYİ HİZMETİ BİZ VERİYORUZ. DİĞER OPERATORLER EVKUR GİBİDİR ALDIĞINIZ MALDAN ŞİKAYETCİ OLDUĞUNUZ ZAMAN MUHATTAP BULAMAZSINIZ. DİĞER ABONELERDE HEP BİZE GERİ DONUYORLAR.� gibi abuk sabuk şeyler soylemiş. Anlaşılacağı gibi TTNET aboneleğini sonlandırdığım icin telefonum kesilmiş.
Değerli tuketiciler, Turkiye Cumhuriyetinin kamu haklarını koruyan savcıları, tuketici dernekleri, seyyar satıcı yerine konulan(TURK.NET, SMILE ADSL, BİRİ.NET vb.) operatorler, ulaştırma bakanlığının yetkilileri, telekomunikasyon ust kurulu yetkilileri, rekabet kurulu yetkilileri, Turkiyenin guzide kuruluşu TurkTelekomu babalar gibi satan değerli buyuklerimiz. Antalya TurkTelekom erişim şebekesinde calışan orumcek kafalı bu şahıslar kurumun en tepesindekilerden direktif, yetki ve emir alamadan boyle bir eğilimi, soylemi yapamayacakları aşikardır.
Babalar gibi alan zihniyet kendini tekel durumuna koyup insanları tehdit eder konuşmalarla, keyfi telefon kapatmalarla sindirmeye calışıp, rakip kurumları kotuletip haksız rekabet yaptığını kamuoyunun bilgilerine sunuyorum.
Saygılarımla. Sadi YUKSEL
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Ağ Donanımı
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkTelekom'un Mahareti