Selay Topcuoğlu Biyografisi 8 Şubat 2016 tarihinde başlayan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Selay Topcuoğlu, 1984 yılında istanbul ’da doğmuştur. Lise oğrenimini Ankara'da tamamladı. Liseden sonra Radyo-Televizyon, Spikerlik ve de Uluslararası Profesyonel Aşcılık eğitimi aldı. Bu eğitimlerinden sonra bircok restoranta danışmanlık hizmeti vermiştir.

Kendini merhametli, sıcakkanlı ve tam bimlıyan Selay Topcuoğlu, azmederek bir sene icinde 45 kilo vererek zayıfladı. Bu arada evli olan Selay Topcuoğlu eşinden boşandı. Selay Topcuoğlu, 8 Şubat 2016 tarihinde TV 8 ekranlarında yeni yarışmacılarla yeniden başlayan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Yine Oyku Serter'in sunuculuğunu yapacağı yarışmada juri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya, ve Uğurkan Erez olacak. Yarışmacılar ise Bahar Candan, Dicle Turgal, Dilara Rabia Yaşar, Esin Cepni, Melike Camlıoğlu, Meral Avcı, Ozge Sarı, Selay Topcuoğlu, Tuğba İldiz, Yağmur Taktaş, Yeşim Aydın, Zeynep Vuran olacaktır.
8 Nisan 2016 gecesi yapılan İşte Benim Stilim yarışması finalinde 6. Sezonun birincisi Yeşim Aydın oldu.