Arkadaşlar bu sorum hakkında bir adet daha konum bulunmakta. O konuda isteklerimi duzgun bir şekilde ifade edemediğimi fark ettim. C# Visual Studio uzerinden Access bağlantısı restoran otomasyonu oluşturmam gerekiyor. Sipariş ver bolumu oluşturmak istiyorum bir tane. O bolumde datagridview ile urunler tablosunu listeleteceğim. Urunler tablosunda fiyat kısmı bulunmakta. 2 adet datagridview ve 1 adet textbox kullanacağım bu bolumde. Textboxa girdiğim sayının datagridview'den sectiğim kolondaki fiyat ile carpılması ve bu carpılan verinin diğer datagridview e ve sadece benim istediğim sutunlarının eklenmesi.
Ek olarak stok arttırma bolumu oluşturdum. Butona tıklayıp datagridview de sectiğim kolonun stok verisinin textbox'a girdiğim sayı kadar artmasını istiyorum. En azından bunu nasıl yapacağımı bilsem bana yeter. Fakat bu tur hesaplama işlemlerinin nasıl yapıldığını anlatan bir kaynak bulamadım.
Genel sorunum text box'a yazdığım sayının button aracılığıyla veritabanın da bir veri ile carpılması veya toplanması. Eğer yardımcı olabilirseniz yardımlarınızı bekliyorum.