100 yaşını deviren insanların sayısı malumunuz uzere dunyada biraz sınırlı. Hele ki soz konusu 100 yaşına girmiş ikizler olunca, bulunca kacırmamak gerekir. Fotoğrafcı Camila Lima da tam olarak boyle yaptı ve Maria ve Paulina kardeşlerden haberdar olunca ailelerine ulaştı ve onlardan izin isteyerek onları fotoğrafladı. Birbirinden muhteşem anlara tanık olduğu kareler sosyal medyadan da buyuk ilgi gordu.
Tek yumurta ikizleri Maria Pignaton Pontin ve Paulina Pignaton Pandolfi 100 yıl boyunca bircok şeyi birlikte yaşadı.
100 ’uncu yaşlarını kutlayan ikizler Brezilya ’nın kuzeyindeki Biracu şehrinde dunyaya geldi.
24 mayısta 100. yıllarını kutlayan ikizlere Camila Lima adındaki Brezilyalı bir fotoğrafcı bu ozel anı ucretsiz fotoğraflamayı teklif etti.
Lima 1 yıl kadardır yaşlı insanları fotoğraflıyor ve en onemlisi de yaşlı insanları cok seviyor.
İkizler bu ozel gun icin makyaj yapıp ozel olarak giyindiler.
Fotoğrafcı hazırlık esnasında herkesin cok heyecanlı olduğunu ifade etti.
Lima bu tecrubesinden oturu buyuk bir mutluluğa eriştiğini ve ozel bir an olduğunu kaydetti.
Kız kardeşler doğum gunlerini cocukları, torunları ve torunlarının torunları ile kutladı.
Paulina Pignaton Pandolfi ’nin 6 cocuğu 19 torunu ve 16 torununun cocuğu var.
Maria Pignaton Pontin ’in ise 5 cocuğu, 12 torunu ve 7 torununun cocuğu olmakla birlikte; 1 torununun torunu var.
Paulina bu zamana dek kanser atlatmış ve 2 kez kalp krizi gecirmiş.
Maria ’nın ise hic buyuk sağlık problemi olmamış.
Camila Lima; “hayatımda hic 100 yaşına giren birini tanımadım hele ki ikiz olanını asla. Bu yuzden onları fotoğraflamak istedim ve ailesine ulaştım.” diyor.
“Bu sonsuza dek hatırlanması gereken bir an”
Kaynak; 1