Malezya ’da duzenlenecek olan guzellik yarışmasının adaylarından biri 20 yaşındaki Evita Delmundo… Tum vucudu benlerle kaplı olan ve eşsiz bir guzelliğe sahip olan bu kız, kendine olan sevgisiyle tum dikkatleri uzerine cekiyor…
20 yaşındaki Evita Delmundo, Malezya ’nın yeni guzellik kralicesi olmak istiyor…
Onu diğer adaylardan ayıran şey ise başından ayak tırnağına kadar farklı boyutlarda siyah benlere sahip olması…
Delmundo ’nun Instagram hesabı mutlu selfieleriyle dolu…
Ancak o ozguvenini cok zor şartlar altında kazanmış cunku yıllar boyunca okulunda onunla “canavar” ya da “kurabiye” denilerek dalga gecilmiş.
“Cok utangactım ve tum bunlarla nasıl baş edeceğimi bilmiyordum”
“Sonra kendimi sevmeyi oğrendim ve başkalarıyla iyi bir iletişim kurmanın yollarını keşfettim. Bu sayede kendimi ve nasıl gorunduğumu ilk kez kabul etmeye başladım”
Benlerini bir donem aldırmayı da duşunen guzellik kralicesi adayı, sağlık riskleri nedeniyle onlardan memnun olmaya ve hicbir şeyi değiştirmemeye karar vermiş.
Evita ’nın asıl hayali sosyal medya hesabından diğer genc kızlara guzelliklerinden ve kendilerinden emin olmaları icin destek olmak.
Evita ’yı bir sonraki seviyeye taşıyacak elemeler Temmuz ayında olacak. Bu ilham verici genc kızı neler bekliyor, heyecanla bekleyeceğiz…
Kaynak:1