İpeksi sacları, puruzsuz teni ve aynı Barbie bebeğe benzeyen suratı ile ışıl ışıl parlayan genc Sudan – Avustralyalı model Duckie Thot Instagram ’da unune un katıyor. Fakat genc model daha once katıldığı bir yarışma programından sonra Twitter ’dan ağır hakaretlere maruz kalmış. Bu yuzden kariyerine bir sure ara vermek zorunluluğu hissetmiş.
21 yaşındaki Guney Sudanlı Avustralyalı model Duckie Thot ’la tanışın, insanlar onu normalde bir barbie bebeğe benzetiyor. Hatta gercek olup olmadığı konusunda da oldukca şupheliler.
Eğer yakından takip eden varsa bu guzel modeli Avustralya ’daki Next Top Model adlı guzellik yarışmasının 2013 sezonundan hatırlamaları mumkun olacaktır.
Genc model o zamanlar 17 yaşında olmasına rağmen inanılmaz bir guzelliği vardı. Fakat dış gorunuşu yuzunden Twitter uzerinden linclere maruz kaldı.
Kendisine en sonunda ‘Karnabahar kafası ’ gibi lakaplar takıldıktan sonra yaklaşık 2 yıl ortadan kayboldu.
Kısa sure sonra sahalara geri donen genc model yaşadığı anları yorumladı;
Teen Vogue ’a 2016 ’nın sonunda konuşan Duckie; “Ben her kesim tarafından zalimce şekillendirildim…”
“…Tum bu kotu yorumları dinledikten sonra en son kendi icimden gelen seslerle başbaşa kaldım. Ve işleri o saatten sonra duzeltmeye başladım.”
Kendileri şimdilerde Avustralya ’yı bırakıp New York ’a taşınmış.
Yaklaşık 300 bin Instagram takipcisine sahip olan Duckie, kendi şartlarıyla yeni başarılar kazanmaya devam ediyor.
Ve kendisinden bizlere de bir oneri var; “Sizin hakkınızda olumsuz duşunenler yuzunden siz o kişi olmazsınız.”
Kaynak: 1