Zeynep Camcı Biyografisi Zeynep Camcı, 11 Aralık 1986 tarihinde Muğla, Bodrum ’da doğmuştur. Annesinin Turgutreis ’te eczanesi vardır. 2004 yılında istanbul ’a gitti.
İstanbul Universitesi İletişim Fakultesi Radyo Televizyon ve Sinema Bolumunden mezun oldu. Zeynep Camcı, 2010 yılında “Recep İvedik 3” adlı sinema filminde Şahan Gokbakar ile birlikte oynadı.
2013 yılında “Beni Boyle Sev” adlı dizide Alper Saldıran, Eda Ece, Burcu Biricik, Selen Ucer, Altan Gordum, Lale Mansur, Mert Turak, Erdem Akakce, Guven Kırac ile oynadı.
2013 yılında “Meryem” adlı filme “Meryem” karakterini canlandırdı. İsmail Hacıoğlu, Zerrin Sumer, Mustafa Uzunyılmaz ile birlikte oynadığı bu film ile 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivalinde En iyi kadın oyuncu odulunu kazandı.
2014 yılında başrolunu canlandıran ve senaryosunu yazan Gupse Ozay'ın Deliha filminde Havva karakterini canlandırmıştır.
Zeynep Camcı, 7 Haziran 2015 tarihinde fotoğrafcı Serhat Bayram ile evlendi.
2016 yılında yonetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı "Seviyor Sevmiyor" adlı dizide Gokhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay ile birlikte oynadı.
Odulleri :
2013 - 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali- En iyi kadın oyuncu (Meryem)

Filmleri ve Dizileri :
2016 - Seviyor Sevmiyor (Deniz)(TV Dizisi)
2015 - Eğlendirme Dairesi (eğlence programı)
2014 - Deliha (Meryem) (Sinema Filmi)
2013 - Meryem (Meryem) (Sinema Filmi)
2013 - Beni Boyle Sev (Ayşem) (TV Dizisi)
2012 - Canımın İci (TV Dizisi)
2012 - Leyla ile Mecnun (TV Dizisi)
2012 - Adını Feriha Koydum (TV Dizisi)
2010 - Recep İvedik 3 (Zeynep) (Sinema Filmi)
2009 - Guneşin Karanlığı (Kısa Film)
2008 - Recep İvedik 2 (Kasiyer) (Sinema Filmi)
2008 - Gece Gunduz (Aslı) (TV Dizisi)