Hamilelik sureci bir kadını hem fiziksel hem de zihinsel olarak yıpratan oldukca zorlu bir donem… Doğum sonrası kendisini toparlamaya calışan kadın, bebeğiyle gece gunduz ilgilenmek zorunda kalınca kendisine vakit yaratması da bir hayli zor oluyor. Macaristan ’da yaşayan 27 yaşındaki anne Juca ise bu zorlukları yenmek icin tatlı kızlarından yardım aldı…
3 kız cocuğu annesi olan Juca Csikos, doğum sonrası depresyonu yenmek ve kendisine daha fazla zaman ayırabilmek icin ilginc bir yonteme başvurdu. Kendisini daha iyi hissetmek icin egzersize başlayan anne, ağırlık olarak da minik kızlarını kullanmaya başladı ve egzersiz videolarını Instagram uzerinden paylaştı. Kısa zamanda 70 binin uzerinde takipciye sahip olan Juca ’nın sevimli kızlarıyla yaptığı calışmalar cok sevildi. “İlk hamileliğimden sonra depresyona girmiştim. İlk defa boyle bir şey yaşıyordum ve evde bana yardımcı olacak kimse yoktu” diyen genc anne careyi kendi kendine bulmuş. En buyuk motivasyonu kızlarından alan anne artık, egzersiz yapmayı istemediği gunlerde kızlarının ağırlıklarla yanına geldiğini ve egzersize başlaması gerektiğini hatırlattıklarını soyluyor. Annelerinin egzersiz duzenine alışan ve bunu bir oyun olarak goren ikizler annelerine o gun hangi egzersizleri yapacaklarını da sormaya başlamış. Kocasının desteğiyle yeni bir hobi edindiğini soyleyen Juca “herkesin kendine zaman ayırmaya ihtiyacı var. Ben annelerin, guzel bir hobi bulduklarında kendilerini iyi hissedeceklerini bilmelerini istiyorum” diyor. Cocuklarını ağırlık olarak kullanan ve bu sayede daha iyi hisseden Juca ’nın diğer egzersizlerini Instagram hesabı uzerinden takip edebilirsiniz. Kaynak:1