Yağmur Tanrısevsin Biyografisi Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin ’de doğmuştur. Aslen Mersin ’lidir. Mersin ’de buyudu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin ’de okudu. Universiteyi kazanınca 2010 yılında geldiği istanbul ’da Marmara Guzel Sanatlar Fakultesi Seramik Bolumune okumaktadır.
Craft Oyunculuk Atoylesi ’nde eğitim a sonra bağlı olduğu ajanstan gelen teklif uzerine 2011 yılında başrollerini Hazal Kaya , Cağatay Ulusoy, Vahide Gordum ve Metin Cekmez'in paylaştığı “Adını Feriha Koydum” adlı dizide rol alarak oyunculuk hayatına başlamıştır. 2013 yılında Bambi reklamının marka yuzu olmuştur.
Yağmur Tanrısevsin, 2013 yılında“Guneşi Beklerken” adlı dizide başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin ile paylaştı.
Yağmur Tanrısevsin, 2013 - 2014 yılları arasında “Kacak” dizisinde Tulay karakterini canlandırırken, Gurkan Uygun, Berk Hakman, Begum Birgoren, İnanc Konukcu, Hasan Kucukcetin, Burak Deniz ile beraber rol almıştır.
2015 yılının Ekim ayında başlayan ve Yapımcılığını Birol Guven ’in yonetmenliğini ise Korhan Bozkurt ’un ustlendiği "Mayıs Kralicesi" adlı dizide başrolde oynayan Yağmur Tanrısevsin'den başka dizide Hatice Aslan, Ahmet Olgun Sunear, Samet Sırmalı, Burak Hakkı, Kazım Akşar, Derya Şensoy, Serhan Onat ve Erkan Taşdoğen da oyuncu kadrosundadır.
Odulleri :
2014 - 5.Ayaklı Gazete Televizyon Odulleri en iyi genclik dizisi yardımcı kadın oyuncu. Guneşi Beklerken

Filmleri ve Dizileri :
2015 - Mayıs Kralicesi (Nehir)(TV Dizisi)
2015 - Katran (Jennifer) (Sinema Filmi)
2015 - Geniş Aile Yapıştır (Sinema Filmi)
2015 - Bana Baba Dedi (Didem) (TV Dizisi)
2014 - Kacak (2. Sezon) (Tulay )(TV Dizisi)
2013-2014 - Guneşi Beklerken (Melis)(dizi)
2013 - Aşk Ağlatır (sinema)
2013 - The Tragedy (sinema)
2012 - Pis Yedili (dizi)
2011 - Kalbim Seni Secti (dizi)
2011 - 2012 - Adını Feriha Koydum 2.Sezon (Ece)(dizi)