Yaş almak hayalleri gercekleştirme onunde en buyuk engel olarak gorulur. Ancak neyse ki bazı insanlar hayat tarzları ve yaptıklarıyla bunun boyle olmadığını cok guzel kanıtlıyorlar. Yaşam enerjisiyle dolu olan mucevher tasarımcısı Sarah Jane Adams da bu isimlerden biri…
Sydney ’da yaşayan Sarah Jane Adams bir model ya da blogger değildi.
Ancak şimdi 62 yaşında olan mucevher tasarımcısı bu kadın kazara bir moda ikonuna donuştu.
Instagram hesabında birbirinden şık ve yaratıcı gorunumlerini paylaşan havalı kadın kısa zamanda 150 binin uzerinde takipciye ulaştı.
60 yaşından sonra buyuk bir une kavuşan bu etkileyici kadın modellik anlaşması da yaptı ve onemli fotoğrafcılarla calıştı.
Duruşuyla farkını ortaya koyan Sarah Jane kendi mucevherlerini tanıtmak icin cıktığı yolda dunyanın onde gelen markaları icin de modellik yaparak ilerliyor.
Stilinde tanıştığı insanlardan etkilenerek ilham aldığını paylaşan Adams, yaşıyla ilgili de oldukca etkileyici acıklamalar yapıyor.
“Yaş almayı zor bir şey olarak gormuyorum. Tam tersine bu durumu kucaklıyorum. Kırışıklıklarım benim yuzum, gecmişim ve bu benim”
“Yaşsız olmaya calışmıyorum. 62 yaşında olmaktan memnunum”
Tarzıyla fark yaratan Sarah Jane Adams ’ı Instagram hesabı uzerinden de takip edebilirsiniz.
Kaynak:1