Sevdiğimiz işi yapmak yaptığımız işten sıkılmamak ve motivasyon icin cok onemli. Ancak bazılarının oyle bir mesleği var ki, sadece severek değil bayılarak yapıyorlar. Alman pilot Madeleine Schneider-Weiffenbach da onlardan biri… O dunyanın en harika yerlerini geziyor ve deneyimlerini paylaşıyor.
Alman pilot Madeleine Schneider-Weiffenbach hem guzelliğiyle hem de birbirinden etkileyici fotoğraflarıyla kısa surede Instagram fenomeni oldu.
Munih ’te yaşayan ve surekli dunyanın en harika yerlerini keşfeden pilot, bazen kokpitinden fotoğraflar, bazen de gun batımında yoga yaparken cektirdiği fotoğraflarını paylaşıyor…
“Neredeyse 12 yaşımdan bu yana pilot olmak istiyordum. Pilotluk bizde aile mesleği…”
Birkac yıl once pilotluk eğitimini bitirerek hayaline kavuşan Madeleine şu an seyahat bloggerlığı yaparak yeni ulkeler keşfediyor.
Şartları uygun bir pilotluk işi bulamadığından yakınan blogger, eğer uygun bir iş bulursa pilotluğa hemen donebileceğini belirtiyor.
MADELEINE ✈️? (@pilotmadeleine)'in paylaştığı bir gonderi (26 Kas 2016, 06:59 PST)

O zamana kadar gezdiği yerlerde cektirdiği muhteşem fotoğraflarını takipcileriyle paylaşacağını soyluyor.
“Amacım takipcilerime dunyamızın ne kadar guzel olduğunu gosterebilmek. Pek cok harika yer var ve ben oraları ziyaret ederek deneyimlerimi paylaşmak istiyorum”
Genc pilot şu an yalnızca ozel olarak ucuyor. Bazen de seyahat ettiği yerlerde ucak kiralıyor…
MADELEINE ✈️? (@pilotmadeleine)'in paylaştığı bir gonderi (24 Eki 2016, 23:37 PDT)

Takipcilerinin “ruya gibi bir hayata sahip” dediği Madeleine ’ın hesabını buradan takip edebilirsiniz.
MADELEINE ✈️? (@pilotmadeleine)'in paylaştığı bir gonderi (17 Eyl 2016, 11:45 PDT)

Kaynak:1