Gectiğimiz gunlerde 59 yaşına giren ve unlu olduğu ilk yıllardaki enerjisinden hicbir şey kaybetmeyen Madonna, asi duruşu ve ilham verici işleriyle her zaman oncu ve cesur bir figur oldu. Bu tavrı sayesinde “popun kralicesi” olarak anılan bu efsane kadın kendi gucunu fark etmek isteyen kadınlar icin de her daim guclu mesajlar paylaştı. İşte bu motive edici cumlelerden bazıları…
1. “Pek cok kişi ne istediğini soylemekten cekiniyor. İşte bu yuzden istediklerini elde edemiyorlar”
2. “Kendime guluyorum. Kendimi ciddiye almıyorum. Gulmelisin. Ozellikle de kendine”
3. “Hayal kurmayı asla unutma”
4. “Bence isyankar ve curetkar olsan bile guclu ve pozitif olabilirsin”
5. “Kim olursan ol, ne yapmış olursan ol, nereden gelmiş olursan ol, her zaman değişebilirsin ve kendinin daha iyi versiyonu olabilirsin”
6. “Ozgur olmak, eşit olmak ve olduğumuz kişi olabilmek icin attığımız her bir adımla bu karanlığa doğru birlikte yuruyelim”
7. “New York ’a gittim. Bir hayalim vardı. Buyuk bir yıldız olmak istedim. Kimseyi tanımıyordum. Dans etmek istedim. Şarkı soylemek istedim. İnsanları mutlu etmek istedim. Unlu olmak istedim. Cok ama cok calıştım ve hayallerim gercek oldu”
8. “Zorum, tutkuluyum ve ne istediğimi tam olarak biliyorum. Eğer bu beni bir surtuk yapacaksa, sorun değil.”
9. “Eğer neşeniz toplumun sizin hakkındaki goruşlerine gore şekilleniyorsa, her zaman hayal kırıklığına uğrayacaksınız”
10. “Acıkınca yemek yiyorum. Susayınca su iciyorum. İcimden bir şey soylemek geliyorsa o zaman sadece soyluyorum”
11. “Yıllarca koyun gibi yaşamaktansa bir yıl kaplan gibi yaşamak daha iyidir”
12. “Cesur olmak, karşılıksız sevmek ve karşılığında hicbir şey beklememektir”
13. “Her zaman yeni bir şeyler aradım. Yeni bir ilham kaynağı yeni bir felsefe, yeni bir yetenek…”
14. “Eğer bir erkeksen senin icin kurallar yok. Ama eğer bir kızsan oyunu oynamalısın. Hangi oyun mu? Guzel, sevimli ve seksi olabilirsin ama cok akıllı davranmamalısın. Bir goruşun olmamalı…”
15. “İsyan edeceğim eski değerler olmasaydı bugun olduğum kişi olamazdım”