Bored Panda ’nın derlediği fotoğraflar kanser hastalarının yaşadıkları zorlukları ve mucadelelerinden sonraki etkileyici sureci gozler onune seriyor. İşte cinsiyet ve yaş ayırt etmeksizin herkesi etkileyebilen bu hastalığı yenenler ve bu guclu insanların hikayeleri…
1. “Kansere karşı verilen 4 savaş. 4 ameliyat. 55 kemoterapi, 28 radyasyon tedavisi ve hayatta kaldım”
2. “Bugun resmi olarak 10 yıldır kansersizim! İşte onceki ve sonraki fotoğraflarım. Kanserin kıcını 10 yıl once tekmeledim ve saymaya devam ediyorum”
3. “Sophia kanseri 3 yıl once defetti ve hala sağlıklı”
4. “Ben kazandım”
5. “Birinci sınıfın ilk ve son gunu…”
6. “Tam olarak bir yıl once o gun… 4. seviye rabdomyosarkom diye bilinen cocuk kanserinden kurtuldum. 19 yaşındayım. 3 aylık omrum kalmıştı. 14 ay sonra kanserden kurtuldum”
7. “3 yaşındaki Rylie, 6 yaşındaki Rheann, 4 yaşındaki Ainsley herkesi etkileyen bu fotoğraftan 3 yıl sonra kansersiz bir şekilde bir arada”
8. “Aynı gun, aynı yer, 2 yıl sonra. Her gun icin şukrediyorum”
9. “Bugun olduğum kadına donuşurken acılı ama aydınlatıcı gelişim surecinde kim olduğumu, nereden geldiğimi, mucadelemi unutmayacağım. 2 yıldır kansersizim”
10. “Kemoterapiden 1 yıl sonra. Gecen sene bu zamanlar 6. ve sonuncu tedavimi tamamladım”
11. “2 yıl sonra aynı gulumseme. Bir tanesi kemoterapi sırasında, diğeriyse duğun gunumuzde! 2 yıldır kansersiz olduğum icin mutluyum!”
12. “1 yıl once saclarıma veda etmek zorundaydım. Ancak şimdi tedaviden 8 ay sonra cılgın buklelerimleyim”
13. “Once ve sonra! Hem kanserden hem de liseden kurtuldum”
14. “Kaş ve kirpiklerim tamamen geri dondu. Ve saclarım da uzadı”
15. “5 yıldır kansersizim. Cok uzun bir yolculuktu”
16. “Vay canına! Uzun bir yol geldim. Bu sacsız halim Aralık 2016 ’da cekildi ve bir de şimdiki halime bakın!”
17. “10 yıldır kansersizim. 12 yaşından 22 yaşına, olumun ucundan duğun gunume!”
18. “2 yıl once iyileştim”
19. “1 yıl sonra. Kansere lanet olsun”