Karayipler ’de tatil yapan bir yapımcı tarafından keşfedilen Rihanna, artık tum dunyanın tanıdığı bir isim. Stilinden şarkılarına adım adım takip edilen Rihanna guclu mesajlar vermeyi de ihmal etmiyor…
1. “Ben sadece benim. Değişmek icin bir sebep hissetmiyorum”
2. “Kendime doğru bir hedef koymak ve aynı zamanda hayatımı yaşamak istiyorum”
3. “Bazen insanlar bana bakıyor ve tek gordukleri para oluyor. Bense kendime bakınca sanat goruyorum”
4. “Bir kapı kapandığında iki seceneğiniz vardır: vazgecmek ya da devam etmek. Kapıları yuzunuze kapatmalarına izin verin ya da onlara yanıldıklarını kanıtlayın”
5. “Hepimiz bir yerden başlıyoruz. Ancak onemli olan sonunda nerede durduğumuz oluyor”
6. “Kim icin ve kimi memnun etmek icin yaşadığını fark ederse pek cok insan gercekten yaşamaya başlayacak. Hayatıma donup baktığımda keyif aldım ve yalnızca kendim icin yaşadım diyebileceğim”
7. “Benim icin kim olduğumu bilmek cok onemli cunku insanların beni bilmesinin imkanı yok”
8. “Yalnızca tişort giyiyorum ve sutyen takmıyorum. Eğer sutyen takacaksam da sadece sutyen takıyorum”
9. “Yalnızca vucudunuzu kabullenmelisiniz. Her yerinizi sevmek zorunda değilsiniz ama sadece icinde rahat hissetmelisiniz.”
10. “Yaptıklarımı başkalarının tepkileri icin yapmıyorum. Sadece hayatımı yaşıyorum”
11. “Belki herkes icin yeterince iyi olamayacaksınız ancak biri icin her zaman en iyisi siz olacaksınız”
badgalriri (@badgalriri)'in paylaştığı bir gonderi (24 Eyl 2017, 07:57 PDT)
Kaynak:1