Nashville ’de yaşayan 29 yaşındaki Hazel, hayatı boyunca kilosu yuzunden dışlanan insanlardan biriydi. Fakat o bunu fırsata cevirdi! Şu anda 177 kilo olan Hazel, kamera karşısında yemek yiyerek yılda 10 bin pound kazanıyor. Ayrıca kendisinin sosyal medyada tam tamına 19 bin takipcisi var! Eğer Hazel ’in hikayesini merak ediyorsanız sizi hemen aşağıya alalım…
Hazel ile tanışın! Kendisi şu anda 177 kilo ve bu durumu bir fırsata donuşturdu. Lisedeyken cok kilolu olduğu icin dalga gecilen Hazel, kilosu sayesinde yılda 10 bin pound kazandığını belirtiyor
Her zaman kilolu bir insan olduğunu soyleyen Hazel ’in ergenliği boyunca hic erkek arkadaşı olmamış. Tum hayatı boyunca depresyonla boğuşan Hazel, 24 yaşına geldiğinde bir iş arkadaşı sayesinde “feedee” adı verilen grupların varlığını oğrenmiş. Başka bir insanın yemek yemesinden ve onu beslemekten zevk alan “feedee”ler, Hazel ’in hayatında yepyeni bir sayfa acmış.
İş arkadaşı sayesinde “feedee” gruplarını keşfeden Hazel, boş zamanlarını adeta bu işe adamış ve şu anda 19 bin takipcisi var!
İnsanlar 29 yaşındaki Hazel ’in binlerce kalorilik yemekler yemesini ve kendi karnını tokatlamasını izlemek icin kendisine yuzlerce pound bağış yapıyor
Boş zamanlarında kamera karşısında yemek yiyerek ve karnını tokatlayarak aylık 800 pound kazanan Hazel, hayranlarının zaman zaman farklı isteklerde de bulunduğunu belirtiyor
Bazı hayranlarının kendisinden cıplak fotoğraflar ve videolar ya da kilosuyla ilgili konuşmasını istediğini soyleyen Hazel, ozel istekler icin ekstra para talep ediyor.
“İnsanların bunu neden sevdiğini bilmiyorum. Gunumuz toplumunda zayıf olmak cok onemli. Benim durumumsa tam tersi. Yeme bozukluğuyla mucadele eden bir adam tanıyorum ve kadınları yemek yerken izlemeye bayılıyor. Bu tamamen kişisel bir tercih.” diyor Hazel
“Herkes hem seksi hem de kilolu olmanın mumkun olduğunu oğrenmeli. Eskiden insanlar beni dışlıyordu ama şimdi hayatını benim icin feda etmeye hazır insanlar var…” diye de ekliyor
Bir yemekte 10 bin kaloriye kadar yiyebilen Hazel, “İnsanlar bazen belli bir yemeği yememi rica ediyor. Ya da sadece yemek yemekten konuşmak istiyorlar.” diyor
Gun icerisinde bir ofiste yonetici olarak calışan Hazel, boş zamanlarında kendi sevdiği şeyi yaparak para kazanmaktan cok mutlu
Hazel ’in ailesi ise onun boyle bir iş yaptığını bilmiyor. Hazel, “Beni okumuş, işinde gucunde sıradan bir kadın olarak duşunuyorlar.” diye de ekliyor.
Hazel ’in erkek arkadaşı ise bu durumu hic problem etmiyor. Hatta başka erkeklerin Hazel ’i arzulaması, erkek arkadaşının oldukca hoşuna gidiyormuş
Eskiden mide ameliyatı olmayı duşunen Hazel, şu anda bunu yapmadığı icin cok mutlu. Vucudunu cok sevdiğini ve duzenli olarak sağlık kontrollerini yaptırdığını belirten Hazel, oldukca sağlıklı olduğunu da belirtmeden gecmiyor
Kaynak: 1