Gun gecmiyor ki yeni bir guzellik akımıyla tanışmayalım 😊 Son zamanların en merak edilen konularından biri olan at kılı fırcalar, şimdiden yok satıyor 😱 Kuru fırcalama tekniğinin vazgecilmezlerinden olan bu fırcalar, daha puruzsuz bir cilde kavuşmak icin tercih ediliyor. Selulitler gorunumu uzerindeki mucizevi etkilerinden bahsetmiyoruz bile! 😍 Peki at kılı fırcası nedir, nasıl kullanılır ve faydaları nelerdir? Tum bu soruların cevabını ve en etkili at kılı fırcalarını sizler icin araştırdık. İşte kuru fırcalama tekniğine ve at kılı fırcalara dair tum bilmeniz gerekenler…
At kılı fırcası nedir?
At kılı fırcası nedir? Adından da tahmin edebileceğiniz uzere at kıllarından yapılıyor. Vucudunuza masaj yapmak icin kullanabileceğiniz bu fırcaların bircok faydası bulunuyor. Gunumuzde pek cok unlu isim puruzsuz bacaklar icin at kılı fırcası oneriyor.
At kılı fırcası nasıl kullanılır?
At kılı fırcasının kuru fırcalama tekniğinin bir parcası olduğunu soylemiştik. Yani bu fırcaları kuru cilde uygulamanız gerekiyor. Ozellikle banyodan once kullanılan bu fırcaların sabah ve akşam olarak gunde iki kez kullanılması oneriliyor. At kılı fırcasını kullanırken ayaklarınızdan başlamalı ve kalbinize doğru hareket etmelisiniz. Bu sayede kan akışını hızlandırabilir, vucudunuzu harekete gecirebilirsiniz. At kılı fırcasını ic bacak, kol, omuz ve karın gibi farklı bolgelerde kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta fırcalama hareketini kalbinize doğru yapmak. İlk etapta fırcayı bastırmamakta ve hafifce masaj yapmakta fayda var. İlerleyen donemlerde basıncı ve masaj suresini arttırabilirsiniz. Masajı bitirdikten sonra krem ya da yağ kullanarak cildinizi nemlendirebilirsiniz. En etkili catlak ve selulit yağı onerimiz icin yazımızı okumaya devam edin 😊
At kılı fırcasının yararları nelerdir?
At kılı fırcası peeling etkisiyle olu derilerden kurtulmanıza yardımcı olur. Bu sayede daha puruzsuz ve parlak bir cilde sahip olursunuz. At kılı fırcası kan akışını hızlandırır. Bu sayede cildiniz daha sıkı ve canlı gorunur. Eğer kıl donmelerinden şikayetciyseniz at kılı fırcasıyla kıl donmesi problemlerine veda edebilirsiniz. At kılı fırcasının en onemli faydalarından biri de kan akışını hızlandırarak selulit gorunumunu azaltması 😍 Eğer selulit gorunumunden şikayetciyseniz at kılı fırcasına mutlaka bir şans vermelisiniz. At kılı fırcası kullanırken dikkat etmeniz gerekenler neler?
At kılı fırcası satın alırken sentetik urunlerden uzak durmalı, mutlaka doğal urunler tercih etmelisiniz. Ek olarak at kılı fırcası kullandığınız ilk donemlerde sert uygulamalar yapmaktan kacınmalısınız. Aksi takdirde cildiniz kızarabilir, hatta tahriş olabilir.
En populer at kılı fırcalarla devam edelim: Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırcası
Konu at kılı fırcası olduğunda akla gelen ilk urunlerden biri de Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırcası. Stokları kısa sure icerisinde tukenen bu urun, en populer at kılı fırcaları arasında yer alıyor. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Son zamanlarda aldığım en faydalı şey sanırım 🥰muthiş bir urun 1 kez bile bacağıma surttuğumde olu deriyi aldı ve benim gibi dolaşım bozukluğu olan kişiler mutlaka edinmeli
Amazon ’da Fiyatını Gor
Marle %100 Doğal At Kılı Selulit Fırcası
Son zamanların en populer at kılı fırcalarından biri de Marle at kılı fırcası. %100 doğal olan bu urun, farklı bir alternatif arayanlar icin harika. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: kendi kesesinde gonderilmesi cok guzel, cok iyi hissettiriyor. 1 sefer alınacak bir urun icin fiyatı makul. henuz 3 kez kullandım ancak kullandıktan sonra hissedilen rahatlama icin kesinlikle tavsiye edilir. teşekkurler marle🌸
Amazon ’da Fiyatını Gor
QUEEN At Kılı Fırcası
Konu at kılı fırcası olduğunda akla gelen bir başka isimse Queen at kılı fırcası. Rakiplerine gore uygun fiyatıyla dikkat ceken bu urun, kullanıcılardan tam puan almış 😍 Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Urunden cok memnun kaldım. Kolay ve pratik kullanımı. Tuyler aşırı sert değil, biraz bastırarak uygulamanız oneriliyor. Daha once kullanan arkadaşlarımın selulitlerinde muazzam azalma oldu, tavsiye uzerine aldım. Şimdilik memnunum.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Ruliees At Kılı Fırcası
Başka bir populer at kılı fırcasıyla devam edelim. %100 doğal olan bu fırca, uygun fiyatıyla da dikkat cekiyor. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: kıllarında dokulme yaşamadım, oldukca kaliteli. cok araştırma yaparak bu urunu aldım tavsiye ederim.
Amazonda Fiyatını Gor
Eylul Kozmetik Doğal At Kılı Fırcası
Cok sevilen bir at kılı fırcasıyla fırca onerilerimizi sonlandıralım. Tıpkı onerdiğimiz diğer fırcalar gibi %100 doğal olan bu urun, kullanan herkes tarafından oldukca beğenilmiş. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: selulit icin birebir 10 gunde bacagimdaki dalgalı goruntu kayboldu. tabi kuru fircalamadan sonra destek krem de kullandim. fircalamadan sonra bacaklarim parliyor ayrica batiklar icin de oldukca etkili. kesinlikle oneriyorum
Amazon ’da Fiyatını Gor
Mirabelle doğal at kılı selulit fırcası Mirabelle markasının at kılı fırcası gonderilirken ozel taşıma kesesi ile beraber gonderilir ve bu sayede kullanmadığınız zamanlarda duzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Tum cilt tipleri icin uygun ve tamamen doğal olarak uretilir. Sentetik kıl icermediği icin guvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Olu deriyi nazik bir şekilde temizleyen bu fırca parlak bir gorunum vaat ediyor. Modeli Amazon ’un ayrıcalıklarıyla satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Fırca ele oturuyor kılları da cok yumuşak değil gayet iyi ve hic dokulme yapmadı alacaklara tavsiye ederim.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Sinoz at kılı fırcası Yuzde yuz doğal olan Sinoz at kılı fırcası bu modelde sıkı ve puruzsuz bir gorunum icin yumuşak bir yuzey kullanıyor. Gunluk bakım rutininize ekleyerek siz de bu şekilde sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz. Model kesesi ile beraber gonderilir. Modeli Amazon ’un ayrıcalıklarıyla satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Yıllardır at kılı fırca denemek isteyip bir turlu almıyordum kesin karar vermemin ardından baya araştırdım, Sinoz markasına ait başka bir urun kullanmamıştım ama marka bilinirliğinin yanında formunun dairesel olması beni cekti. Eliptikten ziyade dairesel formu bence tutması daha rahat oluyor. Kendi kesesiyle birlikte geliyor, urunun uzerindeki lastiğin renkleri de bence gayet şık. Genel olarak super memnun kaldım. Başka fırca almayı duşunmeyin bile, bunu alın hemen!
Amazon ’da Fiyatını Gor
Bionoble selulit karşıtı %100 doğal at kılı selulit fırcası Doğal bir at kılı fırcası arayanlar icin bir model daha Bionable ’den. Bez kesesi ile beraberinde gonderilen bu model doğallığın verdiği sağlığı sunuyor. Modeli Amazon uzerinden satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Gelir gelmez de kullandım. Kullanımı oldukca rahat, doğallığından yana bir şupheniz olmasın.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Layes selulit karşıtı doğal at kılı selulit fırcası Doğal bir at fırcası modeli olan bu urun kuru fırcalama icin ideal. Kol ya da bacak uzerinde gezdirerek kullanabilirsiniz. Doğal kesesinde gonderilir. Fırcalama oldukca rahat bir şekilde yapılabiliyor cunku urun oldukca hafif. Kullanım sonrası dilerseniz nemlendirici kullanabilirsiniz. Modeli Amazon uzerinden satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Cok yumuşak ve gercek at kılı bir fırca. Fiyatı da cok uygundu. Hemen kullanmaya başlıyor ve tavsiye ediyorum alabilirsiniz.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Bonus: Bio-Oil Catlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı
Catlak ve selulit gorunumunden kurtulmak icin kullanabileceğiniz bir yağla listemizi sonlandıralım. At kılı fırcası kullandıktan sonra uygulayabileceğiniz bu yağ, son zamanların en populer bakım urunlerinden biri. 8 haftada gozle gorulur etki vaadeden urun; hamilelik doneminde ya da hızlı kilo alıp verme sonucunda oluşan catlakların iyileşmesine yardımcı oluyor. A ve E vitaminiyle zenginleştirilen Bio-Oil catlak yağı; cilt lekeleriyle ve yaşlanma belirtileriyle de mucadele ediyor. İcerisindeki purcellin oil sayesinde kolayca emilen urun, at kılı fırcasıyla birlikte kullanıldığında harikalar yaratıyor 😍 Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Boyle bir şey yok. Genelde inanmam boyle yağlara ama sabah akşam kullanıyorum. Once at kılı fırcasıyla vucudumu fırcalayıp sonra bunu suruyorum ve catlaklarımda ciddi anlamda azalma var. Kokusunu da cok sevdim. Sadece beklediğime gore kucuk geldi ama olsun.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Diğer populer selulit yağlarına ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
En Populer Selulit Yağları İcin Tıkla!