Buyuk bir heyecanla beklediğimiz romantik sonbahar ayları sonunda geldi cattı! 😍 Konu sonbahar modası olduğunda vazgecemediğimiz parcalardan biri de maxi elbiseler. Şık cizme ve ceketlerle kombinlendiğinde harikalar yaratan bu parca, bu sonbaharda da kurtarıcınız olacak. Yemekten davetlere, buluşmalardan partilere hemen hemen her yerde giyebileceğiniz maxi elbiseler, romantik ve şık bir hava yakalamak icin oldukca ideal. Ustelik rahatlıklarından bahsetmiyoruz bile! Son zamanların en sevilen maxi elbise modellerini sizler icin araştırdık ve sectik. İşte sonbahar elbiseleri arasında vazgecilmeziniz olacak en guzel maxi elbiseler…
Sonbahar gardırobu oluşturmanıza yardım edecek en kilit parcalar icin buraya, kapsul dolap oluşturmanıza yardım edecek bilgiler icin ise buraya tıklayın!
Siyah kuşaklı gomlek elbise

Konu sonbahar elbiseleri olduğunda gomlek elbiseleri atlamak olmaz! Hem şık hem de rahat bir kombin istiyorsanız bu elbiseler tam size gore! Ozellikle cizmelerle harika gozuktuklerini soylemeliyiz 😍
Kullanıcı yorumu: Kumaşı efsane bir urun. Boyum 167 kilom 65 40 beden aldım fakat biraz dar oldu. Değiştirmeyeceğim fakat😇 tek sıkıntısı kalıp. Elbisenin boyu ideal. Duşunmeden alın derim👍
Cok renkli kuşaklı gomlek elbise

Başka bir gomlek elbiseyle devam edelim! Kuşağı sayesinde belinizi incecik gosterecek bu model, sonbahar aylarında vazgecilmeziniz olacak 😊
Kullanıcı yorumu: Tek kelime ile HARİKA!💖 1.63 boy, 55 kiloyum kolları sıkabileceğini duşunerek 38 beden aldım tam oldu. Sadece boyu uzun geldi, 4 parmak kısaltılacak.
Siyah kuşaklı gomlek elbise

Anlayabileceğiniz gibi bu sezon bol bol gomlek elbise goreceğiz 😊 Kesimiyle kalbimizi calan bu elbise, deri ceketlerle kombinlemek icin harika 😍
Kullanıcı yorumu: Elbise harika cok guzel beğendiğim befeni geniş kesim yorumlara bakarak bir beden buyuk almıştım fakat iade edip kendi bedemi istedim ona gore alın bence kumaşı gercekten guzel .
Ekru kuşaklı elbise

Ekru bir elbiseyle devam edelim! Romantik bir hava yakalamak icin tercih edebileceğiniz bu elbise, krem tonlarındaki botlarla harika bir uyum yakalayacak 😍
Kullanıcı yorumu: Elbiseye tek kelime ile bayıldım.Kumaşı duruşu oyle guzel ki Milla her zamanki gibi yanıltmadı giymek icin sabırsızlanıyorum .1.68 boy 54 kilo 80 ust olcuyle 36 beden tam oldu.Yorumlarda ust kısmı dar denilmiş ust bedeniniz cok buyuk değilse kendi bedeninizi alabilirsiniz.Bende hic sorun olmadı.Alın aldırın ☺️
Puantiyeli kuşaklı elbise

Konu maxi elbiseler olduğunda puantiyeli elbiselere ozel bir yer vermemiz gerekiyor! Şık bir akşam yemeğinde tercih edebileceğiniz bu elbise, kısa topuklu botlarla kombinlemek icin ideal.
Kullanıcı yorumu: Tek kelimeyle muhteşem duruşu kumaşı cok kaliteli yırtmacı abartılı değil ama isteyen kapatabilir kendi bedeninizi alın
Kırmızı volanlı elbise

Sonbahar elbiseleri arasında da bol bol kırmızı elbise goreceğiz! Deri ceketlerle kombinleyebileceğiniz bu model, sonbahar aylarında vazgecilmeziniz olacak.
Kullanıcı yorumu: Mukemmel tek kelime ile bayıldım hamileyim ve cok hoş şık bir elbisem oldu rengi ayrıca harika👍🏼
Tarcın gomlek elbise

Harika bir sonbahar rengi olan tarcın, bu elbiseyle daha bir guzel olmuş 😊
Kullanıcı yorumu: urun gayet guzel kaliteli rengi tam gorunduğu gibi 159 boy 48 kilo 36 beden almıştım boyu bileklerim de isteyen biraz kesim yaptırabilir elbise gayet rahat ve hoş
Mor cicekli elbise

Peki ya bu renklere ne demeli 😍 Efil efil bir model arayanlar icin harika!
Kullanıcı yorumu: 3 rengini aldim elbise deposunun ozellikle beli ince gosteren bu modeline bayildim. salaş bir urun olduğu icin 1 beden kucuk aldim. fakat kendi bedenimi alsam da guzel olurdu bunu goz onunde bulundurun.
Desenli yırtmaclı elbise

Şık ama bir o kadar da cool bir modelle karşınızdayız! Yırtmacıyla bizleri buyuleyen bu model, partilerden davetlere her yerde giyilebilir.
Kullanıcı yorumu: Anneme doğum gunu hediyesi aldım ama arada giymek icin odunc isteyeceğim sanırım Boyu 167 ’de tam ayak bileği hizasında oldu, bi tık kısaltmak gerekecek, bir de alırken fotoğraflarda yıldızları metalik kabartma gibi sanmıştım ama değilmiş. Yine de cok şık ve guzel✌🏼🌸
Desenli maxi elbise

Son birkac sezondur yukselişe gecen uzun kollu elbiseler, bu sezon da populerliğini koruyor. Uzun cizmelerle kombinlendiğinde adeta bir moda ikonu gibi hissetmenizi sağlayacak bu elbise, listemizin en dikkat ceken modellerinden biri!
Kullanıcı yorumu: Cok guzel ve kaliteli bir elbise 168 boyunda 49 kiloyum 34 beden almama rağmen modeli buyuk bir elbise, cok beğendim. Beden konusunda 1 beden kucuk alınabilir model olarak geniş bir elbise
Cok renkli desenli elbise

Sonbahar elbiseleri demek renklerden vazgececeğiniz anlamına gelmiyor! Maxi elbiseler arasında eğlenceli bir secenek olan bu model, renkli giyinmeyi sevenler icin oldukca ideal.
Kullanıcı yorumu: Urunun renkleri resimdekinden daha canlı gayet guzel 👍🏻 evet cok fazla ince ic gosteriyor astar kullanmak şart. Ben beden olarak 36-38 giyiniyorum bel kısmı gayet guzel oturdu ancak kol kısmı bol geldi bana boy ve kol tadilatı yapılarak keyifle giyilir 🙋🏻*♀️
Mavi cicekli elbise

Tıpkı bahar ve yaz aylarında olduğu gibi sonbahar aylarında da cicekli maxi elbiseler oldukca sık tercih ediliyor! Renkleriyle yaz esintileri taşıyan bu model, sonbahar aylarına neşe katmak isteyenler icin ideal.
Kullanıcı yorumu: 5 degil 10 olsa verirdim yildizi kumasi cok mevsimlik. boy tam beden tam. ne buyugunu ne kucuğunu tam bedeninizi guvemle alin kizlar. kargo 3. gun geldi ve paketleme de ideal
Cicekli volanlı elbise

Gelelim oldukca romantik bir modele! Ceket ve topuklu botla kombinlendiğinde romantik bir hava yakalamanızı sağlayacak olan bu model, akşam yemekleri icin harika!
Kullanıcı yorumu: Urun elime hızlı bir şekilde ulaştı. Elbisenin kumaşı şifon ve uste cok guzel duruyor. Astarı dizin hafif ustunde bitiyor. indirimde aldım cok memnun kaldım
Cizgili elbise

Rahat mı rahat bir modelle karşınızdayız! Giyip cıkabileceğiniz bu kullanışlı model, sonbahar aylarında vazgecilmeziniz olacak.
Kullanıcı yorumu: Urunun hem fiyatı uygun hem rahat hem kaliteli aşırı kullanışlı 😍
Balon kollu elbise

Sıra geldi iddialı bir modele! Postallarla kombinleyebileceğiniz bu elbise, son birkac sezondur sık sık gorduğumuz bir tarza sahip. Eğer farklı bir model tercih etmek istiyorsanız balon kollu elbise tam size gore!
Kullanıcı yorumu: urunu magazadan aldım . 1,65 boy 64 kiloyum,s beden aldim. s beden tam oldu. m bedeni de oldu. urun guzel. kumaşı guzel. ic gostermiyor. ama keşke ya bir yırtmac ya da onunu hafif acık yapsalarmis dedim 😅 bahar ve sonbahar mevsimlerinde de postal ve kot ceket ile kombinlenebilir.