Kusursuz bir makyajın olmazsa olmazlarından makyaj bazları, son donemlerin en populer kozmetik urunlerinden biri. Konu makyaj bazı olduğunda bircok secenek bulmanız mumkun. Kimi bazlar cilde ışıltı verirken kimileri ise gozenek gorunumunu azaltıyor. Tabii bunca secenek arasından iyi bir baz secmek hic de kolay değil! Fiyatından performansına son donemlerin en populer makyaj bazlarını araştırdık ve sectik. Makyaj bazı nedir, nasıl kullanılır ve en iyi makyaj bazları hangileri? İşte tum bu soruların cevabı…
Cildinizi her an koruyacak renkli guneş kremleri icin buraya; 100 TL altı en iyi fondotenler icin ise buraya tıklayın!
Makyaj bazı nedir?
Konu makyaj bazı olduğunda en merak edilen şeylerden biri de “Makyaj bazı nedir?”. Makyaj bazı, makyaja başlamadan once cilde uygulanan, makyajın kalıcılığını arttıran ve cilt kusurlarını gizleyen bir kozmetik urunudur. Makyajın ilk adımında uygulanan bu urun, fondotenle cilt arasında bir bariyer gorevi goruyor. Boylelikle pul pul dokulme, puruzler ve gozenek gorunumu azalıyor.
Makyaj bazı nasıl kullanılır?
Makyaj bazı nedir sorusunu cevapladığımıza gore bazların nasıl kullanılacağına gecebiliriz. Makyaj bazını kullanmak icin ilk olarak nemlendirici uygulamalısınız. Son zamanların en iyi nemlendirici kremlerini incelemek icin buraya tıklayabilirsiniz. Ardından makyaj bazından bir bezelye tanesi kadar almalı ve parmak uclarınızla cildinize yaymalısınız. Fondoten uygulamadan once makyaj bazını iyice yedirdiğinize emin olmalısınız.
Nivea Make Up Expert Puruzsuzleştirici Makyaj Bazı
Son zamanların en populer makyaj bazlarından biri olan bu urun, puruzsuz ve kalıcı bir makyaj vaadediyor. Ek olarak urun, 48 saat boyunca cildinizi nemlendiriyor. Eğer gozeneklerinizi tıkamayacak uygun fiyatlı bir makyaj bazı istiyorsanız bu urun tam size gore! Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Urunun cok guzel bir bitişi var, cildi sakinleştirdiği fark ediliyor. Tavsiye ederim guzel bir makyaj bazı.
Amazon ’da Fiyatını Gor
NYX Bare With Me
Başka bir populer makyaj bazıyla devam edelim. İcerisindeki kenevir tohumu yağı ve mikro inci tanecikleri sayesinde cildinizi aydınlatan urun, tum cilt tipleri icin uygun. Ek olarak urunun cildinizi 24 saate kadar nemlendirdiğini de soyleyelim. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Doğal bir parlaklık veriyor.Memnun kaldım makyajdan once bir iki damla suruyorum cok guzel ışıltı veriyor.Tavsiye ediyorum.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Farmasi VFX Pro Camera Ready Makyaj Bazı
Şeffaf yapısıyla tum cilt tiplerine uyan VFX Pro makyaj bazı, gozenek ve kırışıklıkları anında gizliyor. Ek olarak makyajınızın kalıcılığını arttırıyor. Eğer daha yumuşak ve puruzsuz bir makyaj istiyorsanız bu urune mutlaka bir şans vermelisiniz. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: gayet guzel boyle dedikleri gibi kadifemsi bir his birakiyor. aydinlatici bir tarafi yok yuzde kalmiyor hemen tutuculugunu sagliyor ve renksiz begendim
Amazon ’da Fiyatını Gor
NYX Pore Filler Primer
Başka bir NYX urunuyle devam edelim. Ciltteki gozenek, kırışıklık ve kusurların gorunumunu azaltan urun, son donemlerin en sevilen makyaj bazlarından biri. Hatta gozenek gorunumu azaltmakta oldukca başarılı olduğunu soyleyebiliriz. Urunun vegan formule sahip olduğunu da soyleyelim. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Mukemmel bir baz!Karmadan yağlıya donuk t bolgesi surekli yağlanan cildimde gun icinde gram yağlanma olmadı istediğim doğal matlığı verdi.Gozenekleri cok guzel gizliyor.Bittikce alınır

Amazon ’da Fiyatını Gor
Gabrini Foto Finish Primer
Oldukca uygun fiyatlı bir makyaj bazıyla devam edelim. Makyajınızı gun boyu koruyan ve canlı tutan bu makyaj bazı, yağsız bir formule sahip. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: urun guzel. normalde fondoten bir kac saat sonra parlama yapıyordu ama bu bazla biraz notrlendi bence. yağlı bir his asla bırakmıyor hemen emiliyor gayet guzel
Amazon ’da Fiyatını Gor
New Well Mattifying
Likit yapıdaki bu urun, makyajın akmasını ve parlamasını engelliyor. Yani gun boyu taze bir makyaja sahip olmanızı sağlıyor. Matlaştırıcı ozellikteki bu baz, sivilce ve yağlanma problemi yaşayanlar icin oldukca ideal. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: cook beğendim matlaştırmayla ilgili durumu tam kavrayamadım ama ipek gibi yapıyor cildi fiyatına gore şans verilmeli.
Amazon ’da Fiyatını Gor
New Well Makeover
Yumuşak ve ipeksi yapısıyla cildi kusursuzlaştıran urun, gozeneklerin ve ince cizgilerin gorunumunu azaltıyor. Hafif ve yağ icermeyen formuluyle cildi matlaştıran Makeover, paraben icermiyor. Urunun tek başına da kullanılabildiğini soyleyelim. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Cok kucuk miktar kullandım ve gercekten makyajı guzel gosteriyor herzaman kullanılabiliceğim bir urun gibi duruyor
Amazon ’da Fiyatını Gor
Golden Rose Aydınlatıcı Makyaj Bazı
Işıltılı ve aydınlık bir gorunum veren bu urun, parlak bir makyaj isteyenler icin oldukca ideal. Ağırlık yapmayan hafif yapısıyla ince cizgi ve gozenek gorunumunu azaltan aydınlatıcı makyaj bazı, paraben icermiyor. Ek olarak urunu tek başına, fondotenden once ve fondotenle karıştırarak kullanmanız mumkun. Dilerseniz highlighter gibi elmacık kemiklerinize de uygulayabilirsiniz. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Urun hakkında hic bilgim yoktu aldım cok memnun kaldım. Işıltılı puruzsuzluk veriyor.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Note Aydınlatıcı Makyaj Bazı
Satenimsi formuluyle puruzsuz bir gorunum vaadeden urun, cildi nemlendirirken bir yandan da aydınlatıyor. Ek olarak urunun paraben icermediğini ve cilt tonunu eşitlediğini de soyleyelim. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Cildim kuru ve tam cildime uygun bazı ilk defa buldum diyebilirim harika otesi zaten fondotenim de note marka cok guzel bir urunnn kuru cildi olanlar mutlaka alsın 😍
Amazon ’da Fiyatını Gor
L ’Oreal Paris Gozenek Kapatıcı Makyaj Bazı
Sıra en populer makyaj bazlarından birinde! Gozenek gorunumunu azaltan bu urun, fondotenin kalıcılığını arttırarak makyajın tazeliğini koruyor. Kalıcı bir makyaj istiyorsanız bu urune mutlaka bir şans vermelisiniz! Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Muthiş bir urun, hala şaşkınım kullanır kullanmaz gozeneklerim yok oldu ve ardından surduğum fondoten de cok doğal durdu. Yorumlarda soylenilenin aksine de o kadar kucuk değil. Zaten minicik kullandım deneme amaclı ve o bile yetti. Uzun bir sure kullanılır bence. Paketlenmesi de cok iyiydi.
Amazon ’da Fiyatını Gor