Konu makyaj malzemeleri olduğunda akla gelen ilk şeylerden biri de kapatıcılar. Yoğun formuluyle cildimizdeki kusurları kapatan bu urunler, kusursuz bir makyajın olmazsa olmazlarından. Gunumuzde pek cok marka ceşitli kapatıcılar uretiyor. Tabii bunca kapatıcı arasından iyi olanı secmek epey zor! Kimi kapatıcılar gozenekleri tıkarken kimileri ise cizgilere dolarak cirkin bir goruntuye neden oluyor. Kalıcılığından fiyatına, yapısından kapatıcılığına bircok kriteri goz onunde bulundurduk ve son zamanların en iyi kapatıcılarını sectik. Ustelik hepsi 100 TL altı! İşte morluklara ve kızarıklıklara veda etmenizi sağlayacak 100 TL altı en iyi kapatıcı onerileri…
Her mevsim kullanabileceğiniz 100 TL altı fondotenler icin buraya; makyajların olmazsa olmazı makyaj bazı icin buraya tıklayın!
Maybelline Instant Anti Age Eraser Kapatıcı

Konu kapatıcı onerileri olduğunda Maybelline Instant Anti Age Eraser ’dan bahsetmemek olmaz! Hemen hemen hepimizin yakından tanıdığı bu kapatıcı, sunger ucu sayesinde pratik bir kullanım sunuyor. Urunu hem kapatıcı olarak hem de kontur icin kullanmanız mumkun. Yuksek kapatıcılığa sahip olan Instant Anti Age Eraser ’ın cizgilere dolmadığını da soyleyelim 😍 Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Asla vazgecemediğim. Topaklanma yapmıyor ve nemlendiriyor. Cok memnunum surekli alıyorum
Amazon ’da Fiyatını Gor

L ’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer

24 saat boyunca yuksek bir kapatıcılık sunan bu urun, son zamanların en sevilen kapatıcılarından biri. Hafif yapısıyla tum yuzunuze uygulayabileceğiniz Infaillible More Than Concealer, doğal bir sonuc elde etmenizi sağlıyor. İnce ama yoğun bir formul arıyorsanız bu kapatıcı tam size gore! Ek olarak urunun nemlendirici etkisine sahip olduğunu da soyleyelim. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Amel defterini bile kapatır bu kapatıcı cok sevdim yuze cok boyutlandırıyor doğru kullanımda
Amazon ’da Fiyatını Gor

Maybelline Fit Me!

Doğal ve kusursuz bir sonuc vaadeden Fit Me!; kızarıklıkları, kusurları ve sivilceleri gizliyor. En populer kapatıcılar arasında gosterilen urun, yağ icermeyen formule sahip. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: cok denemelerden sonra en beğendiğim kapatıcı bu ben beyaz tenliyim 15 fair aldım cok memnunum koyulaşma yapmıyor kalıcılıgı yuksek
Amazon ’da Fiyatını Gor

New Well Likit Kapatıcı

Bolgesel kusurları gizlemenize yardımcı olan bu urun, goz makyajında baz olarak da kullanılabiliyor. Bu sayede far ve goz kaleminin kalıcılığını arttırıyor. İnce yapısıyla kolayca surulen New Well likit kapatıcı, cizgilere dolmayarak kalbimizi calıyor 😍 Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Kaliteli urun Urunden kendim aldım beğendim ve cevremdekilere de aldırdım cok memnunuz tavsiye ederim. 111 numara aldım acık tenliyseniz oneririm
Amazon ’da Fiyatını Gor

NOTE BB Kapatıcı

Konu kapatıcı onerileri olduğunda Note BB kapatıcıdan bahsetmemek olmaz! Goz cevresini aydınlatan bu urun, doğal ve canlı bir gorunum sağlıyor. İceriğindeki buğday ozu ve E vitamini sayesinde goz cevresini koruyan BB kapatıcı, cilt lekelerinin gorunumunu azaltarak renk eşitsizliğini dengeliyor. Ek olarak urunun 15 SPF icerdiğini ve paraben icermediğini de soyleyelim. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Uzun sure kalıcı minik nokta bile sıksanız baya bolgeye yetiyor
Amazon ’da Fiyatını Gor

L ’Oreal Paris True Match Kapatıcı

Yoğun ancak doğal bir kapatıcılık sunan bu urun, hafif dokusuyla beğeni topluyor. Yenilenen formuluyle beğeni toplayan True Match, gelmiş gecmiş en iyi kapatıcılar arasında gosteriliyor. Yani kapatıcı onerileri hakkında konuşurken True Match ’den bahsetmemek olmaz! E vitamini iceren True Match kapatıcı, sunger aplikatoru sayesinde kolayca uygulanıyor. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Uzun zamandır kullanıyorum. Senelerdir kullanıyorum, cok memnunun. Dağılmıyor, hemen kurumuyor, homojen yayılıyor ve guzel aydınlatıyor. Kozmetik mağazalarında bu urun kalmamış, yeni bir urun cıkartmışlar ama hem fiyatı oldukca yuksek hem de bunun kadar başarılı değil.
Amazon ’da Fiyatını Gor

Maybelline Affinitone Kapatıcı

Başka bir Maybelline kapatıcıyla devam edelim! Uzun sureli kapatıcı etkiye sahip olan bu urun, hızlı bir şekilde ciltle butunleşiyor. Bu sayede topaklanmıyor ve dağılmıyor. Nemli havalarda bile gonul rahatlığıyla kullanabileceğiniz Affinitone kapatıcı, goz cevresini nemlendirerek daha aydınlık bir gorunum sağlıyor. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Mat ciltler icin kesinlikle alınması gereken bir urun. Hem aydınlatıyor hem de cildi kurutmuyor.
Amazon ’da Fiyatını Gor

Gorkito Kapatıcı

Gelelim Gorkem Karman ’ın markası olan Gorkito ’ya! Orta kapatıcılıkta olan bu urun, kolayca uygulanıyor ve hemen sabitleniyor. Koyu halka, leke ve sivilce gorunumuyle mucadele eden urun, 3 farklı renk seceneğine sahip. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Fiyat performans acısından cok cok cok iyi bir kapatıcı olduğunu duşunuyorum. Bende nars kapatıcı vardı ona cok benziyor ama onun kadar kurutmuyor. Bundan sonra bittikce alacağım bir urun oldu. Arkadaşlarıma tavsiye ettiğim gibi sizlerede gonul rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Amazon ’da Fiyatını Gor

Farmasi Full Coverage

Renk eşitsizliklerini dengeleyen Full Coverage, koyu halkalardan şikayetci olanlar icin oldukca ideal! Kusurları gizlerken bir yandan da gozenek, cizgi ve kırışıklık gorunumunu azaltan urun, kremsi dokusuyla beğeni topluyor. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Bir kere alistiktan sonra birakamadim bu urunu.Yapisi falan cok dogal tavsiye edilir bir urun
Amazon ’da Fiyatını Gor

NYX Can ’t Stop Won ’t Stop

Konu kapatıcı onerileri olduğunda atlayamayacağımız bir başka marka da NYX! Hemen hemen her kusuru gizleyen bu kapatıcı, oldukca kalıcı bir formule sahip. Sıcak-soğuk demeden cildinizle butunleşen urun, hem gunluk makyajlarda hem de ozel gunlerde kullanılabiliyor. Ek olarak urunun vegan formule sahip olduğunu da soyleyelim.
Kullanıcı yorumu: Aydınlık bi gorunum sağlıyor yok gibi bi hissi var ve cok kalıcı şiddetle tavsiye ediyorum kapatıcı lığı cok iyi 👏
Makeuptime Kapatıcı

Gelelim oldukca uygun fiyatlı bir kapatıcı onerisine! Kusurları başarılı bir şekilde gizleyen bu urun, kalıcılığıyla da beğeni topluyor.
Kullanıcı yorumu: Cildinizde buyuk bir sorun yoksa sadece bunu surun,bir rimel ve bir rujla cok doğal bir makyaj yapabilirsiniz.Ben cok beğendim.
NYX HD Studio Photogenic Concealer

Farklı bir NYX urunuyle devam edelim! Hafif yapısıyla dikkat ceken bu urun; sivilce, kızarıklık ve koyu halkaları gizlemek icin oldukca ideal. Kolayca dağılan HD Studio Photogenic Concealer, orta-yuksek bir kapatıcılığa sahip.
Kullanıcı yorumu: Kapatıcılığı guzel rengi kim surse uyum sağladı markanın kalitesi zaten belli 🥳
Avon Color Trend Kapatıcı

Kapatıcı onerileri arasında en uygun fiyatlı onerilerden biri olan Avon Color Trend kapatıcı, stick formuluyle dikkat cekiyor. Goz altındaki koyu halkaları başarılı bir şekilde kapatan urun, iki farklı renk seceneğine sahip. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Avon un bu urununu uzun suredir goz altı icin kullanıyorum, gayet başarılı, yalnız cilt kuru ise nemlendirici sonrası surulmesi daha etkili olacaktır
Amazon ’da Fiyatını Gor

Rimmel London Match Perfection

Yorgunluk belirtilerini ortadan kaldıran Match Perfection, goz cevresini başarılı bir şekilde aydınlatıyor. Hafif yapısıyla kolayca uygulanan urun, kırışıklıklara dolmuyor ve ciltle butunleşiyor. Yağlı ciltlerde bile kalıcılığını gun boyu koruyan urun, hassas ciltler icin de ideal. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Bu 3.kutum en sevdiğim kapatıcı beyaz tenliyim ve gayette uyuyor cok memnunum bittikce almaya devam edeceğim.
Amazon ’da Fiyatını Gor

NOTE Full Coverage Liquid Concealer

Argan yağı ve soya proteiniyle zenginleştirilen urun; bir yandan goz cevresini koruyor bir yandan da koyu halkaları gizliyor. Tum gun kalıcı formule sahip olan Full Coverage Liquid Concealer, paraben ve parfum icermiyor. Urune ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı yorumu: Benim favori urunlerimden Urun şahane. Yıllardır kullanıyorum ve başka kapatıcılar bunun kadar iyi gelmedi. Su bazlı ve cok kolay dağılıyor. Hemen tenle birleşiyor. Note un sadece bu urununu kullanıyorum ve gercekten mukemmel!!
Amazon ’da Fiyatını Gor