Her gun yeterli miktarda su icmek vucut ısısının duzenlemesi, oluşabilecek enfeksiyonun onlenmesi, besinlerin hucrelere iletilmesi ve organların duzenli bir şekilde calışması gibi sebeplerden oturu vucudumuz icin cok onemli bir yere sahiptir. Cilt tipimiz ne olursa olsun yuzumuzde aynı vucudumuz gibi suya ve neme ihtiyac duyar. Mevsimsel değişiklikler, cevresel faktorler, yeterli miktarda su tuketmemek ve kullanılan sert cilt bakım urunleri cildin nemini kaybetmesine ve kuruluğa sebep olur. Yaşlanmayla beraber ciltte bulunan seramid gibi cilt bariyerini koruyan yararlı maddelerin uretimi azalmaya başlar ve bu durum cildin kurumasına ve kırışıklıkların oluşmasına sebep olur. Coğu insan tarafından inanılıp uygulanan “yağlı-karma cildin fazla neme ihtiyacı yok, zaten yeteri kadar cildim yağlanıyor” efsanesi, en buyuk hatalardan birisidir. Kimi durumlarda cildinizi yeteri kadar nemlendirmemek, cildinizin daha cok yağ uretmesine ve beraberinde kuruluk, akne gibi cilt problemlerinin baş gostermesine sebep olabilir. O yuzden ister yağlı ister kuru bir cilt tipiniz olsun, cildinize ekstra nem sağlamak cildinizin daha dolgun, sağlıklı ve genc gorunmesini sağlar. Bu yazımızda cildiniz icin en iyi nemlendirici serumları sizin icin hazırladık.
Vichy – Mineral 89 İceriğinin oldukca minimal olduğu Vichy Mineral 89, Vichy ’nin imza iceriklerinden olan Vichy Mineralli Termal Su ve hyaluronik asidin tuz formdaki turevi sodyum hyaluronat ile formule edilmiştir. Vichy Mineral 89, cildinizin bariyerinin guclenmesine yardımcı olurken cildinizi nemlendirir ve daha sağlıklı ve dolgun gorunmesini sağlar. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: Cok severek kullandığım bir urun. 3. şişeyi kullanıyorum şu an. Yağlanma yapmıyor cok kolay emiliyor ve cildime berraklık veriyor.
Amazon ’da Fiyatını Gor
The Ordinary – Hyaluronic Acid 2% + B5 %2 oranında uc farklı molekuler ağırlıkta hyaluronik asit iceren bu serum, cildinizin farklı katmanlarına nemin daha iyi bir şekilde iletilmesini sağlar. B5 vitamini ile birlikte formule edilen urun, cildinizi nemlendirmeyi ve onarmayı hedefler. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: Cildin yaşlanmaması icin neme doyması lazım ki kurumasın, kırışmasın. Bu serumu surdukten sonra uzerine yine hyaluron iceren nemlendirici kullanıyorum. Yuzum pamuk gibi, yumuşacık, dolgun oluyor, cok cok memnunum. Ben sabahları bunu akşamları da niacinamide serumu kullanıyorum. Yuzum artık kendinden filtreli gibi oldu ☺️
Amazon ’da Fiyatını Gor
La Roche Posay – Hyalu B5 Dolgunluğunu ve esnekliğini kaybetmiş, ince cizgileri ve kırışıklıkları olan ciltler icin formule edilen La Roche Posay Hyalu B5 ’in iceriğinde iki farklı molekuler ağırlığa sahip hidrolize edilmiş hyaluronik asit ve sodyum hyaluronat bulunmaktadır. Hyaluronik asitle cilde ihtiyacı olan nemi sağlamayı hedefleyen serum, pantenol ve Centella Asiatica bitkisinden elde edilen Madecassoside ile de cildi yatıştırıp onarmayı sağlar. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: Urunu almadan once testerını kullanmıştım cok memnun kaldığım icin buyuk ml aldım ,urun gayet başarılı anında nem ve dolgunluk sağlıyor ,uzun vadeli kullanımda karışıklıkları acıcı etkisi olur diye duşunuyorum, la Roche Posay markası her urunu ile oldukca başarılı 👍
Amazon ’da Fiyatını Gor
Bioderma – Hydrabio Serum Hucreler arasındaki temel su gecişini sağlayan proteinler olan Aquaporinlerin uretimine destek olan Aquagenium patenti ve cildin tolerans eşiğini artırmayı amaclayan D.A.F. kompleksi ile formule edilen Hydrabio serum, cildinizdeki su kaybını onlemeye ve nemsiz kalan cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur. İceriğindeki niasinamid ile ciltteki ton eşitsizliklerine de katkı sağlar. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: Duzenli kullandığınızda etkili bir urun. Akşam surup sabah kalktığınızda yuzunuzdeki farkı gorebiliyorsunuz. Karmaya donuk normal bir cildim var.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Mizon – Hyaluronic Acid 100 İceriğinde ceşitli bitki ozleri, peptid ve sodyum hyaluronat olan serum, cilt kuruluğuna karşı savaşır. Cildin esnekliğini korumaya yardımcı olan urun, aynı zamanda cildinizin sağlıklı bir goruntuye sahip olmasına katkı sağlar. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: Serumun uzerine herhangi bir nemlendirici kremi surduğunuzde cilt dolgun ve puruzsuz oluyor , denediğim hyaluronic serumların icinde en iyisi (cosrx, herba ve diadermin serumlarıdenedim) nemlendirici etkisi gecmiyor uzun sure devam ediyor en buyuk farkı bu
Amazon ’da Fiyatını Gor
The Purest Solutions – Hyaluronic Acid 2% + B5 Dort farklı ceşit sodyum hyaluronat kombinasyonu iceren urun, nemi cildin alt katmanlarına ileterek cildi derinden nemlendirmek icin tasarlanmıştır. Cildin mikrobiyomunun dengelenmesine yardımcı prebiyotik nemlendirici olan prebiulin ile cildi nemlendirerek besler. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: Diğer urunlerini de kullanıyorum cok memnunum. İceriği en temiz serum ordinary den daha iyi şiddetle tavsiye ederim hic tereddutsuz alın. Turk markası olması ve sosyal sorumluluk bilincinde olmaları da cabası👏🏽
Amazon ’da Fiyatını Gor
Caudalie – Vinosource S.O.S Nem Serumu İceriğinde beta-glukan, gliserin ve hyaluronik asit gibi nemlendirici etkiye sahip maddeler olan Vinosource, nemsiz kalan ve kuru ciltler icin acil mudahale etkisi vermek uzerine formule edilmiş. Yuksek oranda uzum suyu iceren serum, cildinizi nemlendirirken yatıştırmaya yardımcı olur. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: Uzun zamandır kullanıyorum ben caudalie inanılmaz memnunum nemli ve parlak cildin enerjik gosteriyor, nem ihtiyacını mukemmel sağlıyor
Amazon ’da Fiyatını Gor
Darphin – Hydraskin Nem verme ozelliği olan bitki ozleriyle formule edilen Hydraskin, susuz kalan cildi rahatlatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur. Farklı molekuler ağırlıklı hyaluronik asit turevlerini iceriğinde barındıran bu nemlendirici urun, yuksek oranda nar ozu icerir. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: Harika bir serum. Daha once almıştım, şimdi ikinci şişeme başlıyorum. Nemlendirmesi ve kokusu harika. Darphin asla pişman etmiyor. Herkese oneriyorum.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Skinfood – Royal Honey Propolis Enrich Essence Bir diğer Kore markası olan Skinfood ’un odullu serumu Royal Honey Propolis Enrich Essence, %63 siyah arı propolis ozu, %10 arı sutu ozu ve %10 siyah royal honey bal ozutleri icerir. Balın nemlendirici ve besleyici etkisiyle cildinizin ihtiyac duyduğu nemi sağlamaya yardımcı olan serum, aynı zamanda balın antibakteriyel ve yaşlanma karşıtı etkisiyle de cildinizin bariyerini korur. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: Cok cok guzel bir urun yuzumu o kadar guzel nemlendirip canlandırıyor ki aldığım icin cok mutluyum.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Estee Lauder – Advanced Night Repair Estee Lauder ’ın kult urunu olan Advanced Night Repair serum, her ne kadar yaşlanma karşıtı bir serum olarak tasarlanmış bir olsa da nemsiz ciltler icin en iyi nemlendirici serumlar arasında yerini alıyor. Fermente icerikler, sodyum hyaluronat, peptid ve bitki ozleriyle formule edilmiş bu serum, cildinizi 72 saat boyunca cildinizi nemlendirmeyi amaclıyor. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: Her gece uyguluyorum sabaha daha dolgun ve tertemiz bir ciltle uyanıyorum cildimi yumuşacık yapıyor gercekten tek kelimeyle efsane bir serum
Amazon ’da Fiyatını Gor
Lancome – Advanced Genifique 7 ayrı prebiyotik ve probiyotik iceriğe sahip olan serum, cildin mikrobiyom yapısını koruyarak daha iyi ve derin bir şekilde nemlenmesine yardımcı olur. 7 gunde cildinizin daha ışıltılı ve puruzsuz olacağını iddia eden urun, yaşlanma karşıtı formulasyonuyla kırışıklık gorunumunu azaltır. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: Yuzumde bıraktığı hissi cok fazla sevdim nemlendirmesi cok cok iyi. Uzun surede etkisi nasıl olur bilemiyorum ama kısa surede bile yuzunuzdeki farkı hemen fark ediyorsunuz. Şiddetle tavsiye edilir.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Skinceuticals – Hydrating B5 Gel Formulasyonunun dort icerikten elde edildiği oldukca temel bir şekilde cildinizi nemlendirmeyi hedefleyen Skinceuticals ’ın bu hyaluronik asitli serumu, yağsız bir serum olduğu icin her cilt tipi rahatlıkla kullanabilir. B5 vitamini ile desteklenen hyaluronik asit serumu, cildinizi nemlendirir ve nemsizlik sebebiyle ciltte oluşmuş kırışıklıkların gorunumunun azalmasına yardımcı olur. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: indirimde almış olmanın sevincindeyim cunku cook kaliteli bir urun ve haliyle pahalı. yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve lekelenmelerim azalmaya başladı gibi, nemlendirici olarak kullanıyorum ve karma bir cildim var, yeterli oluyor.
Amazon ’da Fiyatını Gor
Peter Thomas Roth – Water Drench Serum Hafif yapılı bir serum olan Peter Thomas Roth Water Drench, iceriğindeki hidrolize edilmiş inciler sebebiyle kullanım sonrası cildinizde inci yumuşaklığında bir matlık sağlar. %75 hyaluronik asit kompleksi, fermente icerikler ve sodyum PCA ile kuruyan cildinizi nemlendirir ve besler. Ayrıca hyaluronik asidin duzenli kullanımda ince cizgileri doldurup ince cizgilerin gorunumunu azalttığı bilinmektedir. Urunu incelemek ve satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumu: harika bir serum
Amazon ’da Fiyatını Gor