Her annenin bebeğinin daima yanında ve guvende olmasını istediğini biliyoruz. Ancak ozellikle uyku saati geldiğinde minik yavrularımız odalarında tek başına kalabiliyor veya annelerin ev işlerini halletmek icin onları bir sureliğine yalnız bırakmaları gerekebiliyor. Hal boyle olunca ayrı kalınan kısa surelerde bile icleri rahat etsin istiyorlar. Ağladığını duyabilmek, sakince uyuyup uyumadığını gozlemleyebilmek ve belki de sadece onu gorebilmek onlar icin oldukca onemli. Neyse ki teknolojinin de gelişmesi ile birlikte bu artık mumkun. Kameralı bebek telsizleri uretildiğinden beri annelerin işi kolaylaşırken icleri bir nebze de olsun rahatlamış durumda. Bebeklerinden ayrı kaldıkları anlarda telsizlerin kameralı sistemleri sayesinde onların neler yaptıklarını gozlemleyebiliyor ve ağladıklarını duyabiliyorlar. Bu sayede bebeğin duşme, nefessiz kalma vb. gibi tehlikeli durumlara karşı zarar gormesini de engellemiş oluyor, temel ihtiyaclarını anında fark ederek giderebiliyorlar. Siz de aynı şekilde bebeğiniz icin kameralı bebek telsizi arayışı icerisindeyseniz doğru yerdesiniz! İşte en iyi 8 kameralı bebek telsizleri
Weewell Wmv870r En iyi kameralı bebek telsizlerinden olan Weewell, HD goruntu kalitesi ve Digital Zoom ozelliğine sahip. Dokunmatik ekranı olan, tablet ve akıllı telefonunuza bağlayarak gorunteleme yapabileceğiniz son teknolojilerin tumune sahip bir kameralı bebek telsizi. Yuksek wireless cekim gucune sahip, sıcaklık sensoru ile ortam sıcaklığını da olcebileceğiniz bu urunu gercekten cok beğeneceksiniz. Urunu incelemek veya satın almak icin buraya tıklayın.

Kullanıcı yorumu: Fiyatı biraz yuksek bir urun ancak cok işime yarıyor. Goruntu kalitesi cok iyi.
Amazon ’da Fiyatını Gor

Switel Bcf 805 Listemizde cok tercih edilen ve beğenilen bir bebek telsizi olan Switel dijital kameralı bebek telsizi ile devam ediyoruz. Kablosuz bağlantı ozelliği ile 150 metreye kadar mukemmel ve kesintisiz cekim gucune sahip. Telsizin aynı zamanda gece lambası ozelliği de bulunuyor. Bel klipsi ozelliği olmasından dolayı surekli yanınızda taşıyabilecek ve bebeğiniz ağladığında onu her yerden duyabileceksiniz. Urunu incelemek veya satın almak icin buraya tıklayın.

Kullanıcı yorumu: Diğer bebek telsizlerine gore uygun bir fiyatı olduğu icin tercih etmiştim cok memnun kaldım.
Amazon ’da Fiyatını Gor

Loobex Lbx – 2601 Son teknolojik ozelliklerin neredeyse tumune sahip bir kameralı bebek telsizi olan Loobex Lbx, berrak ses ve goruntu kalitesi ile acık alanda 200 mt cekim alanına sahip. Ayarlanabilir ses ve ışık ozelliği sayesinde bataryanın uzun omurlu kullanımına yardımcı oluyor. Cift yonlu konuşma ozelliği sayesinde bebeğinizden ayrı kaldığınız zamanda da onunla konuşabilecek ve sizin yanınızdaymış gibi hissetmesini sağlayabileceksiniz. Rahatlatıcı melodiler ve ninnileri ile bebeğinize kusursuz bir uyku deneyimi yaşatabileceksiniz. Urunu incelemek veya satın almak icin buraya tıklayın.

Kullanıcı yorumu: İndirimdeyken satın almıştım cok kaliteli bir urun. Bebeğimi yalnız bıraktığımda bu telsiz sayesinde guvende hissediyorum.
Amazon ’da Fiyatını Gor

Angel Eye Vb603 Listemizdeki en iyi kameralı bebek telsizlerinden biri olan Angel Eye Vb603, gece goruşu ozelliği ile bebeğinizi gece uyurken bile net bir şekilde gorebilmenizi sağlıyor. Kablosuz olması nedeniyle rahatlıkla her yerde konumlandırarak kullanabileceksiniz. Ayrıca ısı olcer ozelliği ile ortamın ısısını takip ederek bebeğiniz icin en uygun koşulların oluşmasını sağlamış olacaksınız. İyi bir bebek telsizi arıyorsanız bu urune mutlaka goz atmalısınız. Urunu incelemek veya satın almak icin buraya tıklayın.

Kullanıcı yorumu: Arkadaşımın tavsiyesi ile aldım, ozellikleri yeterli bir urun ancak bu kaliteye fiyatı biraz daha uygun olabilirdi.
Amazon ’da Fiyatını Gor

V-Tech Bm3200 Yuksek ses, goruntu kalitesi ile gece goruşu ile bebeğinizi kesintisiz ve net bir şekilde izleyebilmenizi sağlayan en iyi kameralı bebek telsizlerinden biri olan V-tech Bm3200 ile cift taraflı iletişim sağlayarak bebeğinizden uzakta olduğunuzda bile onunla konuşabileceksiniz. Polifonik ninnileri sayesinde bebeğinizin kolayca uykuya gecmesini sağlayabileceksiniz. Sıcaklık olcumu ozelliği de bulunan telsizi incelemek veya satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: 150 m2 evimde her noktada kesintisiz kullanabiliyorum gercekten harika bir urun. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Amazon ’da Fiyatını Gor

Motorola Comfort50 Kalitesi ile herkesin bildiği Motorola markasının bebekler icin urettiği kameralı telsizi ile bebeğinizin yanında olmadığınız anlarda bile onunla iletişim kurabilecek, kendini guvende hissetmesini sağlayabileceksiniz. Gece goruşu, wireless teknolojisi ve ayarlanabilir kamera ozelliği sayesinde gece gunduz bebeğinizi net bir şekilde gozlemleyebileceksiniz. En iyi kameralı bebek telsizleri arasında bulunan bu urunu incelemek veya satın almak icin buraya tıklayın.

Kullanıcı yorumu: Biraz yuksek fiyatlı bir urun ancak kesinlikle değerini hak ediyor. En uzak noktaya gittiğimde bile bebeğimle kesintisiz bir şekilde iletişim kurabiliyorum.
Amazon ’da Fiyatını Gor

Motorola Mbp85 Listemizdeki bir diğer Motorola markasının bebek telsizi olan Mbp85 ’in anlık goruntu ve video kayıt ozelliği bulunuyor. Bebeğinizin her anını izleyebilmenizi sağlayan bu bebek telsizi ile ses, hava ve sıcaklık birimlerini de olcebileceksiniz. 40 derece goruş acısı aynı zamanda gece goruş ozelliği bulunan urunun sağa-sola ve yukarı-aşağı hareket edebilme ozelliği bulunuyor. Akıllı telefon ve tablet aracılığı ile cihaz kontrolunu sağlayabileceksiniz. Hd goruntu kalitesi ile bebeğinizi net bir şekilde gormenize yardımcı olacak urunu incelemek veya satın almak icin buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Gercekten bebek telsizleri arasında en iyisi olduğunu duşunduğum bir urun, cok memnunum butun anne adayı arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
Amazon ’da Fiyatını Gor

Switel Bcf 817 Listemizdeki teknolojik ozellikleri bakımından en gelişmiş kameralı bebek telsizlerinden biri olan Switel Bcf 817 ’nin gece goruş fonksiyonu ve renkli kamerası sayesinde bebeğinizi rahat bir şekilde gorebileceksiniz. Acık alanda bile 300 metreye kadar iletim gucu olan cihazın 2.4GHz iletim frekansı bulunuyor. Oldukca geniş bir ekrana sahip cihazda aynı zamanda kayıtlı olan ninniler ile bebeğinizi kolayca uyutabilirsiniz. Enerji tasarrufu modu da bulunan urunun cevre dostu olduğunu da soyleyebiliriz. Urunu incelemek veya satın almak icin buraya tıklayın.

Kullanıcı yorumu: İletim gucu gayet iyi uzak odalarda bile cekiyor, net bir şekilde bebeğimi gorebiliyorum.
Amazon ’da Fiyatını Gor