Artık kadınlara hitap eden markalar, bazı gerceklerin farkına vardı; kadınlar yapaylık değil sadelik istiyorlar. Seksi gorunmeye calışmaktan, guzellik uğruna ceşitli kimyasallarla dolu kozmetik urunlerini butun bedenimize boca etmekten ve ici boş, yalandan ibaret bir goruntu cizmekten yorulduk ve usandık. Ozumuze donmek ve sahtelikten kurtulmak istiyoruz, guzel olanın sağlıklı olmak olduğunun farkındayız. Ve bunun farkındalığımızın, onlar da farkına varıyor yavaş yavaş…
Yazemeenah Rossi, bir kadın olarak, dahası, bir insan olarak tam da gelmek istediğimiz noktaya ulaşmış biri. Bu goz alıcı kadına reklam kampanyalarında yer verenler ise, sektordeki tum markalara ornek olmasını dilediğimiz “Land of Women” ve “The Dreslyn”. Hayranlık duymamak elde değil. ❤️
1. Bu cekici kadın, mayo mankenliği yapmak icin genc olmak zorunda olmadığımızın bir kanıtı…
2. Biliyoruz inanması guc, ama Yazemeenah Rossi 61 yaşında
3. 1955 Fransa doğumlu Rossi, Korsika adasında buyumuş
4. Rossi Kaliforniya ’da modelliğin yanı sıra, gorsel sanatlar ve kişisel portre fotoğrafcılığı yapıyor
5. Bu mukemmel fotoğraflar, “The Dreslyn” adındaki bir online mağaza ile “Land of Women” adındaki bir mayo firmasının ortak kampanyası icin ortaya cıktı.
6. Dreslyn ’in kurucusu bu kampanya icin şu sozleri soyluyor; “Kampanyanın amacı, mayo sektorune hakim olan ‘seksilik ’ vurgusunu ve bu algıyı rafa kaldırmak.”
7. Kampanyaları icin Rossi ’yi secmelerindeki amacı ise şoyle acıklıyor; “Bu kadın, sağlık ve zindelik sacıyor. Ozguveni var, gorsel sanatlarla uğraşıyor, ve en onemlisi kendine gercekten bakıyor…”
8. “…Bu şununla ilgili; guzel beslenen, guzel seyahat eden, zeki, ozguvenli bir kadın ve bunların getirdiği enerjiyi her haliyle etrafına sacıyor.”
9. Peki 61 yaşında biri, bircok genc insana taş cıkarırcasına nasıl bu kadar harika gorunebiliyor? Bu cok buyuk bir sır değil aslında…
10. “Bugune kadar yaptığım tek şey organik beslenmekti. Trend olmadan once de…”
11. “Cildime sadece organik yağlar suruyorum. Saclarıma kolza yağı suruyorum. Cildimi haftada bir kere zeytinyağı ve şekerle ovuyorum, gunde bir avokado tuketiyorum, organik et ve balık yiyorum.”
Kaynak; 1