Oncelikle selamun aleykum neredeyse 1 yıldır bu sorunla )uğraşıyorum ne yaptıysam cozemedim oğlen bilgisayara format attım ve son kez burada paylaşmak istedim cozumunu bulamazsam burada bir daha uğraşmayacağım.
Bilgisayarda şuana kadar AMD Radeon 7670m ekran kartını kullanamadım surekli İntel kartıyla oynuyorum oyunları ve sorunlar yaşıyorum değiştirilebilir grafiklerin calışmadığı kesin ve AMD CCC'ın gelişmiş goruntusu diğer arkadaşların bilgisayarındaki gibi olmadığı benim ilgimi baya cekiyor ...
Bir cok forumda bu konuyla karşılaştım aynı ekran kartını kullanan arkadaşların da bu sorunu yaşadığını ve verilen driverlarla bu sorunu cozduğunu farkettim ancak bende olmadı HPnin kendi sitesinden verdiği ekran kartı suruculerini indirdim gene care yok belki kafamda yukleme sırasında hata yapmış olabilirim diye duşundum bida denedim ondada hata yapmış olabilirim diye duşunuyorum sırası onemli yazanlar var coğu forumda Yazılım ve surucu indirmeleri HP Pavilion g6-2206st Dizustu Bilgisayar | HP® Destek o driverlerı buradan indirdim.
Belki hatalı yerde olabilir onuda atıyım dedim ve sizden tek isteğim bana sırayla ne yapmam gerektiğini yazın eğer eksik bir şey attıysam bana soyleyin bende onu bulup buraya tekrar atıyım cevap verenler veya uzerinden duşunenler icin şimdiden teşekkurler bu arada biostan değiştirmeye calıştım oda olmadı. (konuyu yanlış yere actıysam taşıya bilirseniz taşıyın yeni uye oldum kusura bakmayın)