Anakart B450 gaming plus max İşlemci Ryzen 5 3600
Merhaba oncelikle. AMD RX5500 XT bir ekran kartım var sistemimde gayet iyi olduğunu duşunuyorum işlemcim vesaire R5 3600. normalde AMD Software de 23.4.3 surumlu driveri kullanıyordum. Her zaman olduğu gibi yeni driver geldiği zaman guncelledim 23.7.1 en son cıkan surume optional falanda değil bildiğiniz onaylanmış. Driveri kurduktan sonra ki gun oyuna girdim Valorant CS vesaire droplar oluşmaya başladı şu ana kadar PC aldığımdan beri 2 senedir boyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Sonra eski driveri kurdum tekrar gene sonuc aynı oda olmayınca sıfırdan DDU aracılığıyla kokten kaldırdım driverları sıfırdan oncekini kurdum hala aynı sonuc husran. Yetmedi PC'ye format attım farklı driverlar vesaire kurdum hala aynı sonuc. Artık sistem kaynaklı bir sorunum oldugunu duşundum işlemcim normalden bir tık fazla ısınıyordu. Zaten stok fan kullandığım icin ona ayar falan cektim duzelttiğim halde o da hala aynı. Yani kısacası neredeyse araştırmayla denemediğim şey kalmadı. Ama nedense hala sonuc aynı rica etsem yardım edebilir misiniz?