Bu yeni model cılgınlıktan bahsetmeden once size her şeyi en baştan anlatmamız lazım. Yeni gelin evleri ve gelinlerin tatlı telaşının şokunu henuz atlatamamışken; birden karşımıza sunumun her şey olduğuna inanmış ve bunu hayat amacı haline getirmiş yeni evli kadınlar cıktı… Bu yeni tur gelinler, her gordukleri pembe şeyi almakta, evlerini adeta bir Barbie bebek evine donuşturmekte, tum abur cuburları da fazlasıyla sevmekteler.
1. Dantel, sunuma oldschool bir hava katmış.
2. Ve eğer sunum yapacaksanız her şeyi kurdele ile bağlamanız gerekmekte…
Bir tepsi baklavayı yahut tencerenin kenarlarını… Sadece bu kurala itaat etmelisiniz, kesinlikle “N ’apıyorum ben ya?” diye sorgulamayacaksınız. Yoksa anında varoluş sancısına duşebilirsiniz.
3. Cunku her şeyi anasınıfı oğrencisi gibi kurdeleyle suslemek asla es gecmemeniz gereken bir kural.
4. Mutlaka tum mutfak eşyalarınızı pembe almalısınız.
LOVE ve AŞK yazan kahvaltılıklardan alıp icine salam, leblebi, zeytin koymalısınız. Cunku aşk bunu gerektirir.
5. Sunum tabağınıza abuk sabuk bir şey koymalısınız; mesela bir biblo bebek.
6. Tepsinize bir saksı da koyabilirsiniz, kimse ne olduğunu sorgulamayacaktır bile.
7. Bu dunyaya yabancı olan bizler, onların kahve keyfi yaptıklarını anlamayıp cami ictiklerini duşunduğumuz icin milyonlarca hashtag koymaları gerekiyor.
8. Otuz tane hashtag yazmak yetmiyormuş gibi, tebeşirle de neyin keyfini yaptığınızı yazmanız lazım, kocişkoyla kahvaltı keyfi mi yoksa anneyle kahve keyfi mi, bunu kesinlikle acığa kavuşturmalısınız.
Bu cılgınlığa sosyal medya da sessiz kalmadı elbet… 1. eltimin pat diye kahveye gelmesi ve sunumsuz yakalanmam? şukur alelacele cokoprensleri kurdeleyle bağlayabildim✌?️?? pic.twitter.com/3APFWlABtB
— ? (@bloreleibyim61) September 17, 2016
2. eltimin pat diye kahveye gelmesi ve sunumsuz yakalanmam ? şukur alelacele bulaşık deterjanını ciceğin yanına koyabildim✌?️?? pic.twitter.com/2Mjj6QfKQP
— ?? ????? (@Oeznur1907) September 20, 2016
3. İzzettin'in pat diye kahvaltıya gelmesi ve sunumsuz yakalanmam? Şukur alelacele bir hazırlık yapabildim?? pic.twitter.com/AX13EK3tYd
— Detroitli Kızıl (@detroitlikizil) September 20, 2016
4. Babamların pat diye misafirliğe gelmesi ve sunumsuz yakalanmam ? şukur alelacele suya nikah şekeri bağlayabildim ✌️? pic.twitter.com/s95TKLTpGf
— Tolga (@bubezlaab) September 19, 2016
5. https://twitter.com/matizhayatlar/status/777898450352504832
6. Abişle cay keyfi tamam da o bir bucuk kıymalı pidenin pembe cantada ne işi var?! pic.twitter.com/xHef2ywhxk
— diazepam (@dzepm) September 18, 2016
7. İyi akşamlar ? fazla ozenemedim evdeki malzemelerle bu kadar oldu kocişkom icin ?ekmek ve su? hazırladım ?? pic.twitter.com/Y8XJ0qbj6u
— Kas adam (@cakbeslik) September 19, 2016
8. Polis'in sabaha karşı evime baskın yapması ve sunumsuz yakalanmam? Şukur alelacele bir hazırlık yapabildim pic.twitter.com/X94xUn2mAD
— Prof. Ferit Yayman (@profferityayman) September 20, 2016