Bu iceriği yapmadan once baya duşundum. Bir insanı boyle bir platformda ifşa etmenin artısını eksisini duşundum. Ancak kadınları bu kadar hoyratca, edepsizce ve adice taciz etmekte beis gormeyen birinin ifşa olmakla ilgili bir sıkıntısı olmayacağını duşundum. Ayrıca insanları mesaj yoluyla olabilecek en aşağılık şekilde taciz eden biri icin cok fazla duşunmeye gerek olmadığına karar verdim.
Uzun bir eleme surecinin ardından size Vileda Erdal uzerinden bir mesaj vermeye calışacağım. Boyle bir şey benim haddim olmayabilir, ancak bir kadın olarak bu kişinin kadınlara karşı takındığı tavırları gorunce buna az da olsa hakkım olduğunu duşunuyorum.
Olay bir twitter kullanıcısının bu arkadaşın kendisine yolladığı ozel mesajları ifşa etmesiyle patlak verdi.
Hic tanımadığı bir kadına pat diye seninle sevişelim diye mesaj atmak?
Ardından, haliyle, olumsuz cevap alınca bir anda sinirlenip, bu tacizine karşılık veren kadına akıl vermeye başladı Vileda!
Daha sonra “Vileda Erdal” sozunu bize tanıştıran ifşa geldi.
Vileda ’nın neyi temsil ettiğini sanırım hepimiz az cok anladık…
Sonrasında ise başka başka kadınlardan ifşalar geldi, anlaşılan Vileda Erdal herkese “sevişelim mi?” demeyi huy edinmiş biri.
Gorduk ki Vileda uzanamadığı ciğere murdar demeyi cok seviyor, insanları yaftalamayı, kendisiyle sevişmeyenlere bok atmayı.
Sonra Erdal ’ın aslında tacizin mizahına karşı olduğunu oğrendik kendi yazdıklarından, ama tacizde bir sıkıntı yok.
Olayın ozeti bu, şimdi gelelim Vileda Erdal nasıl bir insandır, nasıl bir ruh haline sahiptir, boyle olmamak icin neler yapılmalıdır, vb. tespitlerimize.
Vileda Erdal ’ın derin psikolojik sorunları var, ancak kendisi bile bunun farkında değil.
Vileda Erdal ’ın “O saatte kadının orada ne işi varmış?” diye soranlardan tek farkı bunu icinden soruyor oluşu.
Attığı Tweet ’lerden goruyoruz ki Vileda her tacizci gibi kendini kamufle etme cabasında, yazdıklarıyla aklından gecenler arasında buyuk farklar var.
Tipik bir sosyal medya karakteri kendisi, sosyal medyada var olan, icki icen, eğlenen, erkek arkadaşları olan kadınları “sevişilebilecek kadın” olarak goren bir yobaz.
Lisede, universitede ve sonrasında kadınlarla hic sağlıklı ilişki kuramamış biri Vileda, onlarla nasıl iletişim kuracağından bihaber.
Vileda Erdal gibileri her yerde, sokakta elle taciz ediyorlar, sosyal medyada sozle.
Bu yazıyı Vileda Erdal gibilerin farkına varmamız, onları aramızda barındırmamamız icin yazıyorum.
Kadınları taciz etme konusunda zerre endişesi olmayan, ağzına geleni yazmakta bir sakınca gormeyen, efendi gorunumlu bu tacizcileri bir an once ayıklamalıyız.
“Herkes bitti sıra buna mı geldi, tecavuzculer falan varken?” diyenler icin gelsin: EVET BUNA GELDİ!