Bizim jenerasyonun en buyuk problemi, “ya ben duğun falan sevmiyorum ağbi bana gore değil, ne oyle damat halayı falan” sendromudur. Halbuki evlenmek icin illa gelenekleri standart halleriyle uygulamanız gerekmez. Hem buyuklerin hem de sevdiğinizin gonlunu yapabilir, ustelik bunu kendi sevdiğiniz şekilde yapabilirsiniz. İnanmıyorsanız bu ruhunu kaybetmemiş guzel cifti ornek alın.
Metalciler de sever… ?❤
Bugune kadar bircok kez kız alma merasimine tanık olmuş olmanız muhtemel. Genelde kızı almaya giden damat tarafı pek bir coşkuludur ve davulu zurnayı kaptığı gibi kucuk halay motifleriyle kızın evine yaklaşır Ama herkesi bu kadar standart sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Cunku metalci ruhunu duğunde ve hatta kız alma merasiminde bile kaybetmeyen insanlar var Sapanca, gectiğimiz gunlerde aşırı cool bir kız isteme merasimine tanık oldu. Aslında once boynunda davuluyla gelen ağbimiz her şeyin gayet geleneksel ve alışık olduğumuz turden gercekleşeceğini duşundurmuştu Ama uzun saclarına yakışır bicimde gelen damadımız, mustakbel hanımını amfisi ve gitarı eşliğinde alarak kucuk, tatlı bir surpriz yaptı. Megadeth – Holy War eşliğinde evinden alınan şanslı hanım kızımıza ve olanları şaşkınlıkla izleyen babasına ayrıca kalp ❤ Bu da cool ciftimizin eğlenceli kız isteme merasiminin videosu 😀