Oktay Yavuzarslan Biyografisi Sporcu, oyuncu, Antrenor 28 Kasım 2015 tarihinde StarTv ’de başlayan Big Brother yarışmasına katıldı.
Oktay Yavuzarslan, 4 Eylul 1980 tarihinde Ankara ’da doğmuştur. istanbul ’da yaşamaktadır. 3 yaşında iken annesi 16 yaşında iken de babası vefat etmiştir. Eğitim Başkent İletişim Bilimleri Akademisi ve Mujdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim aldı.

Oktay Yavuzarslan, askerlik gorevini Marı. Eşinden boşandıktan sonra yine aynı eşi Zeynep Yavuzarslan ile evlenmiştir. Pars adında bir oğlu vardır.
Hayatında spor ve sağlıklı yaşam her şeyden once gelen Oktay Yavuzarslan, buz hokeyi hocalığı yaptığı bir spor merkezi sahibidir.
Turkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF) Milli Sporcusudur. Boğazici Patinaj Spor Kulubu Eğitim Kordinatorluğu de yapmaktadır. Aynı zamanda Turkiye Buz Hokeyi Milli Takımı Baş Antrenoru olarak calışmaktadır. Pars Buz Sporları Kulubu sahibidir.
Oktay Yavuzarslan, U18 - U20 ve A Milli Sporculuğu sırasında 2015 yılına kadar 75 Kere Milii Takım Forması giydi.
Monitot 1. Kademe ve 2. Kademe Antrenorluk Diploması bulunan Oktay Yavuzarslan, Fitnes Eğitmenliği, Fitness Antrenorluğu, Fitness Sporculuğu, Buz Hokeyi Eğitmenliği, Buz Hokeyi Antrenorluğu, Buz Hokeyi Sporculuğunu aktif olarak yapmaktadır.
2011 yılında Show Tv ’de yayınlanan ve Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı “Wipeout” yarışmasına katıldı.
Ağustos 2012 ayında Eşi Zeynep ile İlker Ayrık ’ın sunduğu Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına katıldı.
Oktay Yavuzarslan, Mayadroom Uluslararası Model ve Casting Ajansına bağlı olarak oyunculuk da yapmaktadır.
Oktay Yavuzarslan, 28 Kasım 2015 tarihinde StarTv ’de başlayan Big Brother yarışmasına katıldı.
100 gun devam edecek olan Big Brother 8 kadın ve 8 erkek yarışmacının katılımı ile 28 Kasım 2015 tarihinde StarTv ’de başladı. Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı yarışmada, Alphan Yuvalı, Arsel Şenturk, Cağla Coban, Demir Kırılmaz, Funda Guven, Gokcen Yurt, Gulşen Dincer, Huseyin Kantarcı, İdil Naz Kaluc, Oktay Yavuzarslan, Onur Aydemir, Rezan Denizmen, Seda Gumuşcu, Sinan Aydemir, Tuğra Ozer, Yasin Ozegemen yarışacaktır.
Oktay Yavuzarslan, 22 Aralık 2015 tarihinde sağlık problemleri nedeniyle diskalifiye edildiği belirtildi.
Filmleri ve Dizileri :
2012 - Kurtlar Vadisi Pusu 6. Sezon (Jack) (TV Dizisi)
2012 - Arka Sokaklar (275.bolum Şahin, 308-309 Bolum Cuneyt) (TV Dizisi)
2013 - Aşk Ekmek Hayaller (TV Dizisi)