Bu sabah bunaltıcı duşlerinizden uyanıp telefonunuza baktığınızda Facebook ’a gelen yeni story yani hikaye modu ozelliğini gormuşsunuzdur. Tahminimizce sizler de artık bu kulağımızın arkasına bile gelecek olan story ozelliğinden bıkmışsınızdır. Once Snapchat ile başlayan story cılgınlığı hızlı şekilde yayıldı ve kullanıcılar tarafından cok sevildi. Bunu goren Mark da durur mu? Hemen tum uygulamalara story modunu getirmeye başlar. Once İnstagram, ardından Messenger, en sonunda da Whatsapp ’a gelen story ozelliği şimdi de Facebook ’a geldi…
İsyan eden kullanıcılar da bu saatten sonra artık nerelere story modu gelmesi gerektiğini mizahi bir şekilde ifade ettiler.
1. Excel'e gelen yeni ozellik mukemmel pic.twitter.com/cHXTJTOgTd
— Sirdır Nılcıkır (@snalcakar) March 17, 2017
2. BANA DA STORY OZELLİĞİ GELMİŞ SIRTIMDAN ANLIK FOTO ATABİLİYORUM
— Zıbın (@berkingham) March 17, 2017
3. Aha facebook'a da story geldi bu mark evdeki utuye bile getiricek bu ozelliği delirmiş aq pic.twitter.com/gYxFXFTFsk
— Omer Demir (@Romeodun7) March 29, 2017
4. Camaşır suyuna Story ozelliği gelmiş Harika olmuş teşekkurler #bim pic.twitter.com/AO9qBU2YMq
— Abdullah M. MEMİŞ (@dasman1_) March 18, 2017
5. Bi sabah uyanıcam ve alnımda story ozelliği…. cok korkuyorum…
— buse ? (@yokartkbuse) March 18, 2017
6. istanbula story ekleme ozelliği gelmiş
— izlandalı on spotify (@thenewicelandic) March 18, 2017
7. Anlık hikaye ozelliği son guncellemeyle #Osym ye de gelmiş . pic.twitter.com/SMdrt2Qww1
— Hibrit Cim (@HibritCim) March 28, 2017
8. Bizim ofisteki hesap makinelerinede hikaye ozelliği geldi adamsın marmarapark emlak
— Defne Latife Tursun (@LatifeTursun) March 29, 2017
9. Okulun uygulamasına bile hikaye ozelliği gelmiş bee @omugiller pic.twitter.com/WaqukK9U0z
— Yasin (@yasintocakci) March 29, 2017
10. Yok artık Tjk uygulamasına bile hikaye ozelliği gelmiş?????? pic.twitter.com/JCLspiJlni
— Caner Buyukahıska (@EntrySahibi) March 19, 2017
11. Benim evdeki caydanlığa da gelmiş stories ozelliği, aşırı memnunum