Bu Konumda "Nasıl ChatGPT benzer Web Sitesi oluşturulur?" anlatacağım!
Dikkat ettiyseniz eğer ChatGPT'ye gidip te "bana herhangi web sitesi kur" demiyorum. Anlayacağınız uzere ChatGPT kendisine ait ChatGPT Sitesi nasıl kuracağımızı anlatıyorum!

Eğer bir Chat GPT web sitesi oluşturmak istiyorsanız, oncelikle HTML, CSS ve Bootstrap kullanarak temel bir web sayfası oluşturmanız gerekecektir. HTML, sayfanın yapısını belirlemenize ve iceriği duzenlemenize yardımcı olurken, CSS ile sayfanın gorunumunu ve stili ozelleştirebilirsiniz. Bootstrap ise hazır bileşenler ve stil şablonları sunarak tasarım surecini kolaylaştırır.

Python, Java, C++, C#, JavaScript, Ruby, Go, Swift, Kotlin, PHP, Rust, TypeScript ve diğer dillerden herhangi birini kullanarak sunucu tarafı işlevselliğini uygulayabilirsiniz. Bu dillerin web framework'lerini (orneğin, Django veya Flask icin Python, Spring veya Play Framework icin Java, Express.js veya Node.js icin JavaScript) kullanarak kullanıcıların girdilerini işleyebilir ve Chat GPT API ile iletişim kurabilirsiniz.

Aşağıda, bir ornek olarak Python kullanarak Flask web framework'u ve HTML, CSS, Bootstrap ile basit bir Chat GPT web sitesi yapısını oluşturalım:
1. Oncelikle Flask framework'unu yukleyin:
( Adımların devamı icin sitemi kontrol edin! ChatGPT Web Sitesi Yapımı )