Ulkemizde taciz haberi duymadığımız bir gun neredeyse yok gibi… Bu iğrenc taciz olaylarına bir yenisi de Adana ’dan eklendi. Seyhan ilcesinde bir kadın eşinden 5 bin lira alacağı olan bir şahıs tarafından ‘Sen artık benimsin, kocan bir şey diyemez ’ şeklinde taciz edildi.
Terzilik yapan 35 yaşındaki Duran A. işleri kotuye gidince arkadaşı M.E.G. ’den 5 bin lira borc aldı. Odeme gununde parasını alamayan alacaklı Duran A. ’yı ‘Ya parayı odersin ya da karın benim olur ’ diyerek tehdit etti.
Alacaklı, borcunu odemeyen kişinin eşi olan 2 cocuk annesi Zahide A. ’ya “ Sen artık benimsin. Kocan bir şey diyemez” diye mide bulandırıcı sozler sarf etti.
Alacaklısının kendisinin yanında eşini tehdit etmesi uzerine Duran A. bıcakla alacaklıya saldırdı. Eşinin cinayet işlememesi icin bıcağın onune atlayan karısı ise kolundan ve parmaklarından yaralandı.
Gozaltına alınan Duran A. “Borcum vardı, odeyemedim, sure istedim. Artık karın benim, ona istediğimi yaparım ’ diye beni tehdit etti. Akşam da iş yerime geldi, benim yanımda karımı elle taciz etmeye başladı. Dayanamayıp bıcakladım” dedi.
Alacaklının ve borclunun karısının hafif yaralandığı bu cirkin taciz olayıyla ilgili soruşturma suruyor.
Kaynak:1