Surekli dinmeyen, bitip bilmek bilmeyen gundemimiz arasında bazen iyi haberler duymaya, gururlanmaya ihtiyacımız oluyor. Bu haftaki ‘guzel şeyler de olmuyor değil ’ koşemizde yazdığı kitapla Hollywood ’un kapılarını acan Melodi Bac ile gururlanıyoruz.
Genc yaşta cıkardığı 4 kitabıyla dikkatleri uzerine ceken Melodi Bac ’ın yazdığı kitaplardan birini birkac yıl sonra Hollywood filmi olarak izleyebileceğiz.
Biz de kendileriyle mini bir roportaj yaptık.
Sizleri Melodi Bac ile tanıştıralım; kendileri 22 yaşında ve bir Universitenin sinema bolumu son sınıf oğrencisi.
Melodi 22 yaşına rağmen şu zamana kadar Yasak, Yasak-II Crista, Anka ’nın Donuşu ve 100. Nesil adlarında dort kitap yayınladı.
Boş zamanlarında gitar ve piyano calıp şarkı soyleyen Melodi, kitapların yanında senaryolar da yazıyor. Kitap yazmaya başladığı gunden beri de kitaplarını beyaz perdede izleme gibi bir hayali varmış.
Anka ’nın Donuşu adlı Anka Serisinin ilk kitabını senaryolaştıran Melodi, Boylece kitaplarının film olmaya doğru giden macerasına başladı. Senaryoyu İngilizce olarak yazan ve yurt dışında birkac yapımcıya ulaştıran Melodi olumlu donuşler almış.
Senaryosu kabul edilen Melodi hayallerinin gercekleştirme evresinin başlamasıyla mutlu olurken, Los Angeles ’da bir film okulunun senaryo sınıfına kabul edildi.
Tum bunların kendisini heyecanlandırdığını soyleyen Melodi Bac, “Hayallerime adım adım giden yolu buram buram hissediyorum.” diyor.
Bize Hollywood filmini de anlatan Melodi, senaryolaştırdığı kitabının filme donuşmesi doğal olarak 4-5 yıllık bir surecte gercekleşecek.
Fakat bu uzun sure Melodi icin hicbir şey değil. Cunku hayallerini gercekleştirmeye bu kadar az kala geriye sadece sabretmenin kaldığını cok iyi biliyor.
Son olarak Melodi ’nin mesajı şu şekilde; “Herkes hayallerinin peşinden gitmeli, cunku hayaller gercekleştiğinde yaşadığın her şeye değdiğini goruyorsun. Ben de hayallerimin peşinden koşmaya devam edeceğim…”
Melodi Bac ’a cok teşekkur ediyor, hayallerinin zirvesine ulaşmasını tum kalbimizle temenni ediyoruz.