Gecen yıl oruc tutmadığı icin sosyal medyada buyuk eleştirilere maruz kalan Mustafa Ceceli bizlere oruc tutma sozu vermiş fakat yine de tutmamıştı… Bu sene de takipcileri tarafından oruc tutması beklenilen Ceceli, sozunu tutmayıp uzerine eşini bırakmış ve şimdi de yeni sevgilisiyle eleştirilere dayanamayıp ABD ’ye gitmiş… En cok takipcileri ‘cecelistleri ’ uzen Mustafa Ceceli icin #AhlaksizMustafaCeceli hashtagi acıldı ve kullanıcılar troll şekilde tepkilerini verdiler.
İşte Mustafa Ceceli ’ye verilen sosyal medyadan 16 komik tepki.
1. #AhlaksızMustafaCeceli “Oruc musun?” diye mesaj attı, “Evet” dedim. Gonderdiği cevaba bakar mısınız???!!!!!! pic.twitter.com/iRdsFn1PNO
— Tanrı Şiva (@tanrisiva) May 31, 2017
2. Oyle yaptı boyle yaptı orucu yine tutmamanın bir yolunu buldu? #AhlaksızMustafaCeceli pic.twitter.com/ZKlfAuk6nn
— Artiz (@Artizizm) May 31, 2017
3. Bermuda şeytan ucgeni #AhlaksızMustafaCeceli pic.twitter.com/qdT8fmBzWh
— Mert Beyazkılıc (@mertbeyazkilic) May 31, 2017
4. hepsi grubunu da album yapma vaadiyle kandırmıştı. yazıklar olsun. #AhlaksızMustafaCeceli pic.twitter.com/bGrwccNmo6
— ziya turp (@ziyaturp) May 31, 2017
5. Oruc tutmaz, eşini aldatır bi de Ramazan ayında Amerika ’ya kacar, yazdıklar olsun sana verdiğimiz emeklere #AhlaksızMustafaCeceli
— Ayca (@vishnevotka) May 31, 2017
6. Ulkemizin gencecik insanlarına Amerikan kulturu aşılamaya calışıyor! #AhlaksızMustafaCeceli pic.twitter.com/39TiMcw7pM
— BioZof (@bayozof) May 31, 2017
7. mustafa ceceli fake hesapların arkasına sığınıp kendini aklamaya calışma pisliğini ortemeyeceksin! #AhlaksızMustafaCeceli pic.twitter.com/Y2QZEfxhAG
— kerem (@tirstim) May 31, 2017
8. Babamı Mustafa Ceceli Oldurdu. #AhlaksızMustafaCeceli pic.twitter.com/qjHNPYE870
— Ahmet ozguvenc (@ahmetozguvenc) May 31, 2017
9. Dayımın kucuk kızı hayata ve dine kusmuş yarın oruc tutmayacam dunya cok kotu bi yer oldu demiş dayıma. utannn! #AhlaksızMustafaCeceli
— ikbal (@ikbalcick) May 31, 2017
10. Bana dostunu soyle sana kim olduğunu soyliym #AhlaksızMustafaCeceli pic.twitter.com/pPKxeDFgoZ
— just chillin :d (@babystopme) May 31, 2017
11. Mustafa Ceceli ile bir Ramazan gunu iftardan iki saat once birlikte olduk #AhlaksızMustafaCeceli
— Etkinོོ (@ErEtkin) May 31, 2017
12. #AhlaksızMustafaCeceli
Cecelistler, Cecelizm ’den cıktı senin yuzunden pic.twitter.com/9KY2py0RDU
— İNanHatipliDeğilim (@endioscargoesto) May 31, 2017
13. #AhlaksızMustafaCeceli Ceceli simdi karşıma cıksa ona diyecegim son sozum: pic.twitter.com/vHUvH35O1D
— Gıdasız Vietnamlı (@backteneaten) May 31, 2017
14. ceceli Gotze biz napalım #AhlaksızMustafaCeceli pic.twitter.com/5xRavO7CJm
— Ayhan Kurt??? (@Ayhan_Kurt1903) May 31, 2017
15. Duşunsene cocuğun oluyo el bebek gul bebek buyutuyorsun, cocuk diyor ki ben cecelistim
— Serdar Popovich (@Serdarkotra) May 31, 2017
16. #AhlaksızMustafaCeceli Allahtan korkmuyorsan bari nurcin_mc ’den utan. pic.twitter.com/wmqdNfStBg
— Hekim (@Beytarr) May 31, 2017