İzmir ’in Odemiş ilcesinde, 10 yaşındaki Ceylin Atik 10 Haziran gunu evinin onundeki parkta oynarken kaybolmuştu. Sosyal medyada adına hashtag acılan, ve kayıp ilanı paylaşılan Ceylin ’in cansız bedeni komşularının evinde bulundu.
Odemiş 50 ’nci Yıl Ortaokulu oğrencisi Ceylin Atik, 10 Haziran Cumartesi gunu, arkadaşlarıyla oynamak icin evlerinin onundeki Kazım Karabekir Parkı ’na gitmişti.
Parkta uzun sure kendisinden haber alamayan ailesi soluğu karakolda almış ve kayıp ilanı cıkartmıştı. Son iki gunde bu ilan sık sık karşımıza cıkıyordu.
Olay buyudukten sonra dede Mustafa Atik ’in telefonuna ‘Polise haber vermeyin yoksa torununuz olur ’ mesajı gelmiş. Bu olayın ardından polis başlattığı operasyonda Ceylin ’e ulaşabilmiş. Fakat bulunduğunda 10 yaşındaki Ceylin coktan hayatını kaybetmişti.
Minik Ceylin komşusu S.T. tarafından kacırılıp oldurulmuştu. Tecavuz iddiaları da var fakat henuz o konuda resmi bir acıklama yapılmadı. Aile ise kızlarının olum haberini duyunca sinir krizi gecirdi.
İlk ifadesinde “Ceylin yere duştu oldu, ben de korktum sandığa sakladım” diyen zanlı S.T. ’yi mahalleli linc etmek istedi. Polis havaya ateş acarak olayı guclukle kontrol altına aldı. İzmir de 3 gunden beri haber alınamayan #Ceylin komşusunun evinde olu bulunmuş BU ULKEDE KADIN VE COCUK OLMAYACAKSIN pic.twitter.com/86Q3eEXg5L
— Nur Guneş (@NurgunesNur34) June 12, 2017
1. Sosyal medyadan gelen haklı ve ofkeli tepkiler bu şekildeydi. 12 yaşındaki KIZ COCUĞU 60 yaşında birisiyle evlenir diyen ahlak yoksunları yuzunden #ceylin ler olduruluyor..pic.twitter.com/NBbl2xshRE
— Aylin Akca (@aylnakca) June 12, 2017
2. Mahkemeye cıktığında ne diyeceksin? Etek mi giydi? Tahrik mi etti yoksa? 10 yasinda 10 Allah belanı versin şerefsiz #ceylin
— Sıla Gencoğlu (@siIaderki) June 12, 2017
3. Dun akşam aranıyor tweetini gormuştum, yaa 10 yaşında bir cocuktan ne istiyorsunuz Allah belanızı versin #Ceylin
— Ayca (@vishnevotka) June 12, 2017
4. Aynı evrende yaşamamalı cellatlar ve cocuklar;
Ya olmeli cellatlar,
ya da hic doğmamalı cocuklar. #Ceylin pic.twitter.com/mS4G7OteR4
— FISILTI EDEBİYAT (@kamuranTunc01) June 12, 2017
5. Bir kereden bir şey olmaz
+
6 yaşındaki cocukla evlenilebilir
= #Ceylin , #Eylul
Ciğerimizi bunlarla yakacaksanız
Kopsun artık kıyamet!! pic.twitter.com/EAhh9WcgKY
— BALKIR (@BALKIRAGA) June 12, 2017
6. Biz sevmeye kıyamıyoruz bi yerine bişey olmasın diye siz 10 yaşındaki cocuktan etkilencek kadar nasıl hayvanlaşıyosunuz 10 LAN 10 #ceylin
— Zehra (@schlimazlz7) June 12, 2017
7. #ceylin Gul yuzunu solduranlar gun yuzu gormesin cocuk. Eski ama guzel bir sozdur.
Bu ulkede cocuk, kadın, ağac olmayacaksın. pic.twitter.com/qAE3bVDeqX
— Yıldız (@LdTasdelen) June 12, 2017
8. Demek ki neymiş mesele KADININ acıklığı, gece dışarı cıkması, kahkahası değilmiş; mesele erkeğin seviyesiz cinsel aclığıymış #ceylin
— Yonca (@kayayonca2834) June 12, 2017
9. O pis ellerinizi cennet kokulu cocukların uzerinden cekin. Allah belanızı versin sizin. #ceylin
— FIRAT (@FiratCnn) June 12, 2017
10. #ceylin
Ceylin yere duştu oldu, ben de korktum sandığa sakladım"
Savunmaya bak…Allah şu mubarek gunde kahr etsin bu zihniyette olanları.
— Serseri (@serseriherif1) June 12, 2017
11. İzmir'de 3 gun kacırılan 10 yaşındaki #Ceylin komuşusunun evinde olu bulundu..
Masum cocukların oldurulduğu bir dunya cehennem yeridir..! pic.twitter.com/ooVgsryfDq
— Religious Doctor (@doktordin) June 12, 2017
12. Cocukları gerici şerefsizler ve onlem alamayan hukumetin ulaşmayacağı yerlere saklayın! #ceylin
— Fatih Mehmet Macoglu (@KomunistMacogLu) June 12, 2017