Uzun zamandır beklenen ve ekranların yeni fenomen programı olmaya aday “Benim Dunya Guzellerim” bekleyenleriyle buluştu. Bulent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy ’un bulunduğu kadro bir nevi gezi&show tadındaki programlarıyla izleyicileri eğlendiriyor.
Kısa surede sosyal medyada trend olan programdan en komik anları ve sosyal medya yansımalarını sizler icin derledik.
1. sinirlerime hakim olamıyorum artık fşsjdfdsjfsdjfşsdfds pic.twitter.com/a5CS1n3GTc
— 140 karakterli kız (@ofnebiliyimya) June 22, 2017
2. Bulent Ersoy'un hırsız maymunla imtihanı ?? #DunyaGuzellerim @dunyaguzellerim @besmersoy pic.twitter.com/xncTDa57DO
— Show TV (@ShowTV) June 21, 2017
3. Maymun Bulent Ersoy'un 40bin eurosunu caldı polis birkac maymun getirdi hangisi diyo ??hepsi maymun ayol ne biliyim diyo ? ne calışcam ya ?
— Pınar Yuksel (@pinaruxl) June 21, 2017
4. Show tv'de Gezi programı icin bulent ersoy'u hindistana goturmuşler adamlar hindu tanrısı gormuş gibi bakıyorlar
— ?CİHAN LAZOĞLU ? (@ChnLzoglu) June 21, 2017
5. banu alkan hasta olduğuna inandırmak icin ishalinin fotoğrafını cekmiş işte benim de beklediğim samimiyet bu
— deathstalker (@scorpiusting) June 21, 2017
6. "Vucut yedikce yeni hucre uretir. Bu gerceği bildiğim icin hucrem erimesin diye asla diyet yapmam" Banu Alkan, Hindistan #DunyaGuzellerim
— ranini® (@raninimanini) June 21, 2017
7. Allahım sana geliyorahdhdjsjsksskksn
pic.twitter.com/r9peejGmwM
— Taci Kalkavan (@taci_kalkavan) June 21, 2017
8. Bence 3. dunya savaşı Abd ve Kuzey Kore arasında değil de Bulent Ersoy ve Banu Alkan arasında cıkar..cunku ikisi de farklı dunyaların insanı
— Barışsal (@ByFingers) June 21, 2017
9. Bulent Ersoy, Banu Alkan'ın ustune oturarak onu boğacak bence :/
— PuCCa (@PuCCaa) June 21, 2017
10. Banu Alkan yatağa sıcmış hasta olduğunu Bulent Ersoy'a kanıtlamak icin fotoğrafını cekmiş muazzam program lskslskalskskdkskjsjsj
— 17 ? (@tufekcitugce17) June 21, 2017
11. Bulent Ersoy Yılan Sokması – Amerikan Dublaj pic.twitter.com/ZFKQzzDiq0
— Veysel Zaloğlu (@VeyselZaloglu) June 18, 2017
12. Dunya Guzellerim'de favorim tabi ki Bulent Ersoy bu kadar elit laf sokup insan ezmeyi acilen oğrenmem lazım kulturlu kavga şart hsjsjsj
— 85 C (@85Cofficial) June 21, 2017
13. Bulent Ersoy, Banu Alkan'ın hastalığına inanmıyor! #DunyaGuzellerim @dunyaguzellerim pic.twitter.com/rQSpAJxcyD
— Show TV (@ShowTV) June 21, 2017
14. bulent ersoy umarım banu alkanı yemez
— Almina Obradovic (@alminarpaci) June 22, 2017
15. Showtv de bulent ersoy, safiye soyman ve banu alkan dunyayı dolaşıyormuş, bu tayfaya katılmak icin bir bacağımı feda ederdim harika kadro..
— Artun (@Kafamdurdu) June 21, 2017
16. Benimle kimse başedemez dedikten 30sn sonra Banu Alkan ???? #DunyaGuzellerim pic.twitter.com/YsaTKFqGG5
— elifff (@elifcumurr) June 21, 2017