Yahu şu forumda ne bilgiler donuyor, ne kalite insanlar var ama kimse benim derdime bir care bulamadı....
Okulda şahsıma ait bir PC var. Ve okulun internetini ve ağını kullanıyorum. Dolayısıyla hocaların makineleri de elimin altında. Gecen sene hepsine 2000pro kurmuştum. Paylaşım olmasa bile makineadıc$ yapınca "bingooo" butun veriler elimdeydi . Bir cok hocanın makinesinde boluculuk iceren yazılar buldum . Ve bunları biriktiriyorum. Daha sonra kullanıcam hepsini. Kİmin ne b..k olduğu ortaya cıktı . Ama calışmalarıma devam etmem lazım. Kardeşlerim hocalarını tanısın. Bu sene yeni PCLer geldi hepsine XP kurmamı istediler, bende kurdum. Şimdi XPden xp ye bir turlu giremiyorum. Login ekranındaki user kısmı pasif olduğu icin makinelere login olamıyorum. User kısmını nasıl aktif edecez? Halbuki hepsinin şifreleri elimde ama login olamıyorum, cok sacma bi durum!!!

Active directory,telnet,paylaşım acmak,uzaktan yonetim,program kurmak vb. makinelerin başına oturmam gereken yollardan başka bir yol lazım.

Sadece login problemim var.

--------------------------------------------
Herşey VATAN icin.... Junior Bozkurt "HULKİ"