Yine bir sınav doneminin sonuclarının acıklanacağı gergin bir gune geldik. Malum universiteye giriş sınavlarının son perdesi olan LYS, bircok insanın akademik anlamda geleceğini etkileyecek duzeyde. Sonucların bugun yani 11 Temmuz ’da saat 23:59 ’a kadar acıklanacağını belirten OSYM, sınav sonucunu bekleyen bircok insanı stres altına sokmuş durumda. Belirtmekte fayda var; elbette bir sınav butun hayatınıza etki etmeyecek…
Heyecanlı bekleyiş sırasında gundem olan LYS sonuclarına sosyal medyadan komik tepkiler de gecikmedi.
1. my mood right now #osym #LYSSonucum pic.twitter.com/fvsekf6b8r
— Dilara (@dilossaa) July 11, 2017
2. Bugun kac sevgili aynı okulu kazanamadık diye gumuş yuzuk atacak yazık be #LYSSonucum
— SALİHA (@salikadamol) July 11, 2017
3. "Kitapcık numaramı doğru kodladım" kısmını işaretlemeyenlerin sınavı da gecerli sayılacaktır… YSK pardon OSYM #LYSSonucum
— ERRICO (@ERR_ICO_) July 11, 2017
4. #LYSSonucum genclerimizin sınav sonucunu beklerken bile omrunden omur giderken, suriyeliler plajlarda cunku onların universitesi hazır.
— Şenolsparrow (@Senolsparrow) July 11, 2017
5. sonuclar acıklandığında kimse aramasın iyiyse ben zaten belediyeyle konuşup anons yaptırıcam #LYSSonucum
— Buşranur? (@busranurrg) July 11, 2017
6. Ulan herkes OSYM'ye yazıyor biriniz de bana yazmıyorsunuz sonuclar acıklanınca ağlarken yanınızda teselli olarak ben olucam lan. #LYSSonucum
— Hakkari Universitesi (@UniHakkari) July 11, 2017
7. Sınava giriyorsun istediğin universiteyi kazanıyorsun sonra bir bakmışşın diplomalı işsizsin sacma ulan sacma cok sacmaaa #LYSSonucum #osym
— ᅠ (@SongulCanbeyli) July 11, 2017
8. Şu an uzerimde gereksizlik bi rahatlık var sonum giyinip suslenen sonra intihar eden Bihter Ziyagil gibi olmaz inşallah… #LYSSonucum
— Nur Saymaz (@caglanurunuz) July 11, 2017
9. Tamam ben sonucu kabullenirim de bu akrabaları napcaz ?#LYSSonucum
— cansel (@canselgn5) July 11, 2017
10. Bakalım hangi universiteler sizi kaybetti merak icindeyiz.
#LYSSonucum
— TEDAŞ (@tedaselectricas) July 11, 2017
11. #LYSSonucum acıklandığında muhtemelen pic.twitter.com/lFDvZnyKjx
— beklenmeyenmisafir (@dduman_murat) July 11, 2017
12. gulmekten acıklayamıyoruz bu nasıl sıralama şsakfdşlaksdf #osym
— OSYM (@osymbaba) July 10, 2017
13. #osym 50 milyon oyu 1 saatte sayan ama 2 milyon oğrencinin sınav sonucunu 1 ayda hesaplayamayan sistemin kurbanlarıyız.
— LUDUS ❄ (@seenseeskees) July 11, 2017
14. An itibari ile OSYM Başkanı; #osym #LYSsonucum pic.twitter.com/ix5LUG2V0U
— donald trumpoğlu (@donaldtrumpoglu) July 11, 2017
15. sonuc bekleyenler ne dersiniz ?#osym pic.twitter.com/fGtTHNYfOO
— batu (@bbatuuuuu) July 10, 2017
16. Ya biz seni sınav gunu beklettik mi? #OSYM
— İlbey ☁ (@emreilbeyb) July 11, 2017
17. Lys 1.cocuk: istedigim yeri kazanamadim
Muhabir: 1.oldun kazanmaman imkansiz nereyi istiyodun
Cocuk: onun yanini
VE MUHABİR MİKROFANA OTURUR
— TOŞKO AMA SUBAŞI FCT (@toskofacts) July 11, 2017
18. Merhabalar kanalıma hoşgeldiniz.
Bugun size LYS acıklandıktan sonra biten favori urunumden bahsedicem: hayatım #osym
— Egemen Deniz (@megemendnzz) July 10, 2017
19. lys sonuclarını nasıl mı bekliyoruz? pic.twitter.com/wJ7Y7QJDuP
— alibaran (@alibaranetc) July 10, 2017