Neslihan Onder Biyografisi 2006 yılında Best model of Turkey (Turkiye'nin En İyi Modeli) secilmiştir. Aynı yılın Best Model of the World yarışmasında ikinci olmuştur. 2016 İşte Benim Stilim Unluler yarışmasına katıldı. Neslihan Onder, 3 ocak 1987 tarihinde istanbul ’da doğmuştur.
Neslihan Onder, 2006 yılı(Turkiye'nin En İyi Modeli) secilmiştir. Aynı yılın Best Model of the World yarışmasında ikinci olmuştur. Sonrasında ise 6 ay kadar Cin ’de yaşadı. Cin ’de haftada uc reklam, bir ayda 40 tane katalog cekimlerine katıldı. Cin ’den doner donmez evlendi. 4 sene evli kaldı bu 4 senede mankenlik mesleğini de yapmadı. 2011 yılında “Feshion week” sayesinde mesleğine geri dondu.
Halen Uğurkan Erez ajansına bağlı manken olarak calışmaktadır.
Neslihan Onder, 6 Aralık 2011 tarihinde Karagumruk Cetesi Operasyonu kapsamında İstanbul Emniyet Mudurluğu Organize Suclarla Mucadele Şube Mudurluğu ekipleri tarafından gozaltına alındı.
Neslihan Onder, 2 yıl suren flortun ardından 2008'de Adanasporlu eski futbolcu Erkan Ergun ile evlendi. 31 Mart 2011 tarihinde boşandılar. Volkan (d.2009) adında bir oğlu vardır.
Neslihan Onder, Nisan 2013 tarihinde başlayıp Show TV ’de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacıları arasında oldu. Yapımcılığını Med Yapım'ın yaptığı 12 Nisan 2013'de ilk bolumu Show TV'den canlı olarak yayınlan yarışmada yarışmacılar Neslihan Onder, Asena Onur Cakmak, Bayhan Gurhan, Gokhan Taşkın, Atilla Taş, Leyla Bilginel, Gunay Musayeva, Nur Gumuşdoğrayan, Onder Bekensir, Sema Celebi, Semih Yuvakuran, Semiha Yankı, Serkan Tanırgan, Şener Uşumezsoy, Timur Kunt, Tony Hill, Tuğba Ozay, Verda Penso olmuştur. Birinciliği Onder Bekensir almıştır.
Acun Ilıcalı ’nın televizyon kanalı Tv8 ’de, Temmuz 2015 tarihinde başlayan “Durma Dans Et” adlı dans yarışmasında Tuğba Karaca sunuculuk yaptı. Programın juri uyeleri ise Kemal Doğulu, Edis Gorgulu, Cemre Kemer ve Neslihan Onder oldu.
2016 yılında 1 Ocak akşamı TV 8 ekranlarında başlayacak olan İşte Benim Stilim Unluler yarışmasına katıldı. Yine Oyku Serter'in sunuculuğunu yapacağı yarışmada juri koltuğunda ise İvana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez olacak. Yarışmacılar ise Aslızen, Berna Ozturk, Elif Ece Uzun, Esra Balamir, Esra Sonmezer, Gizem Ozdilli, Hatice Carpar, İnci Pars, Neslihan Onder, Nil Karataş, Pelin Suade, Sevil Uyar, Simge Tertemiz, Tuğce Ozbudak, Yasemin Ozturk, Yeşim Ercetin olacaktır.