Nazlı Sultan Yayla Biyografisi 2. sezon Bu Tarz Benim yarışmacısıdır.
Nazlı Sultan Yayla, 1989 yılında Mersin ’de doğmuştur. istanbul ’da yaşamaktadır. Nazlı Sultan Yayla, evli idi. Eşinin soyadı Kayaaslan ’dır. Beren (d.2011) adında bir kızı vardır.Boşanmıştır. 2015 Eylul ayında yarışmakta olduğu İşte Benim Stilim All Star yarışmasına tazminatını odeyerek ayrıldıktan sonra 6 yıldır tanıştığı sevgilisi Umit Akbulut ile evleneceğini belirtip Fransa'ya gitti.
Nazlı Sultan Yayla, 25 Kasım 2014 tarihinde “Bu Tarz Benim” yarışmasına konuk olarak katılıp juriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazandı.
Nazlı Sultan Yayla, 30 Kasım 2014 tarihinde başlayan ikinci sezon “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı. Safiye Soyman ve şarkıcı Soner Sarıkabadayı ’nın konuk juri olduğu gecede ise sunuculuğunu Oyku Serter'in ustlendiği programın juri kadrosunda; Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Programın Yeni Sezon Eleme Gecesi ’nde unlu modacı Erol Albayrak defilesi de yapıldı.
Ada Derya Yarar, Amila Kuruoğlu, Bahar Olgun, Gulay Hancer, Emel Ozkızıltaş, Gulnihal Candan, Gulcan Salel, İlbilge Uzun, Maria Surina, Melisa Celiker, Muge Okten, Nazlı Hamarat, Gulşah Yanaş, Ozden Cerrahoğlu, Tuğce Kaya, Zeynep Ozturk, Gokce Markal, Melisa Şahin, Arife Deniz ile yarışacak.
31 Ağustos 2015 tarihinde Tv8 ekranlarında başlayan 4. Sezon “İşte Benim Stilim” yarışmasına katıldı. Juri uyeliğini İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ’in yaptığı ve sunumunu Oyku Serter ’in yaptığı bu yarışmada Aycan Nurcan Şencan, Ayşegul Melisa Doğan, Ayşenur Balcı, Ciğdem Celik, Emel Ozkızıltaş, Ezgi Baylar, Ezgi Unal, Gizem Guler, Gulnihal Candan, Gulşah Yılmaz, Maria Surina, Nazlı Hamarat, Nazlı Sultan Yayla, Ozden Cerrahoğlu, Tuğce Ergişi ile yarışacak.
5 Eylul 2015 gecesi yapılan ilk eleme gecesinde Juri oylaması sonunda Maria Surina elendi.
Nazlı Sultan Yayla, 2015 Eylul ayında yarışmakta olduğu İşte Benim Stilim All Star yarışmasına tazminatını odeyerek ayrıldıktan sonra 6 yıldır tanıştığı sevgilisi Umit Akbulut ile evleneceğini belirtip Fransa'ya gitti.