Nazlı Hamarat Biyografisi 2. sezon Bu Tarz Benim yarışmacısıdır.
Nazlı Hamarat, 1988 yılında Balıkesir, Bandırma ’da doğmuştur. Bandırma da bulunan Marmara Sinemasının sahibi Zekai Hamarat ’ın kızıdır. İzmir Ege Universitesi İletişim Fakultesi Radyo Televizyon bolumunden mezun olmuştur. Nazlı Hamarat, once 2011 yılında once “24 saat” adlı albumunu sonra da “Tak” adlı albumunu cıkardı. Nazlı Hamarat ’ın cıkış şarkısı olan “24 Saat”i, Turkiye ’de en son Serdar Ortac ’ın “Poşet”, Fatih Urek ’in “Sus” şarkılarının bestecisi, yurt dışında da Bob Sinclar, Pitbull, Shaggy gibi dunya starları ile yaptığı calışmalarla tanınan Costi Ionita besteledi. Şarkının sozleri ise Burak Buluc ’a ait. 2012 yılında bir roportajında Turkiye'nin ilk ve tek showgirl gorevini ustlendiğini soyledi.
2012 yılının Mayıs ayında Beyaz Tv ekranlarında daha once Onder Bekensir ’in sunduğu “Yıldızlar Kulubu” adlı magazin programını sunmaya başladı.
Nazlı Hamarat, 30 Kasım 2014 tarihinde başlayan ikinci sezon “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı. Safiye Soyman ve şarkıcı Soner Sarıkabadayı ’nın konuk juri olduğu gecede ise sunuculuğunu Oyku Serter'in ustlendiği programın juri kadrosunda; Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Programın Yeni Sezon Eleme Gecesi ’nde unlu modacı Erol Albayrak defilesi de yapıldı.
Ada Derya Yarar, Amila Kuruoğlu, Bahar Olgun, Gulay Hancer, Emel Ozkızıltaş, Gulnihal Candan, Gulcan Salel, İlbilge Uzun, Maria Surina, Melisa Celiker, Muge Okten, Gulşah Yanaş, Nazlı Sultan Yayla, Ozden Cerrahoğlu, Tuğce Kaya, Zeynep Ozturk, Gokce Markal, Melisa Şahin, Arife Deniz ile yarışacak. 2. sezon yarışmanın kazananı Emel Ozkızıltaş oldu.
Nazlı Hamarat, Emir Cevdet Şaşmaz ile 2011 yılından beri evli idi, 2015 Ağustosunda Ukrayna'nın baş şehri Kiev ’de boğazı kesilerek olduruldu.
Nazlı Hamarat, 7 Eylul 2015 tarihinde 4. sezon İşte Benim Stilim All Star yarışmasına katıldı. 31 Ağustos 2015 tarihinde Tv8 ekranlarında başlayan 4. Sezon “İşte Benim Stilim” yarışmasına Nazlı Hamarat, 7 Eylul 2015 tarihinde katıldı. Juri uyeliğini İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ’in yaptığı ve sunumunu Oyku Serter ’in yaptığı bu yarışmada Aycan Nurcan Şencan, Ayşegul Melisa Doğan, Ayşenur Balcı, Ciğdem Celik, Emel Ozkızıltaş, Ezgi Baylar, Ezgi Unal, Gizem Guler, Gulnihal Candan, Gulşah Yılmaz, Maria Surina, Nazlı Sultan Yayla, Ozden Cerrahoğlu, Tuğce Ergişi ile yarışacak.
5 Eylul 2015 gecesi yapılan ilk eleme gecesinde Juri oylaması sonunda Maria Surina elendi.
Albumleri :
2011 - Tak
2011 - 24 saat