Bu gunlerde ttnette berbat olduğundan turk.net duşunen cok var benim gibi pişman olmanızı istemem. Ttnette netlimitsiz 8 mb internet tarifemde 6 mb hızı kullanırken ayda 60 tl vermemek icin turk.net'e gectim. Turk.nette 2 ay 9 mb hızla sorunsuz download yaptım. Saniyede 1 mb indiriyordum yani.. sonra kopmalar başladı. Arıza kaydı bıraktım hızımı 1024'e duşurduler. Aradım hattınız 6 destekler dediler onada tamam dedim. Sonra 2 gun internet gitti artık aramaktan sıkılmıştım ve telefonu engellemişlerdi. Evden aradığımda meşgul calıyordu cepten arıyabiliyordum sadece. Tekrar arıza kaydı aldılar netim 2048 olarak geldi. Diğer arıza kayıtlarımdanda bi sonuc alamadım. Santrale cok uzakta değilim. Eskiden oyun bluray film indirir dururdum sistemim cok iyi bx2450 falan var yani mecbur kalıyorum bluray falan indirmeye en kotu 6 mb hız lazım. Turk.net artık 16 mb tam versede ben bunlara para kazandırmak istemiyorum. Ne yapmalıyım superonline duşunuyorum ama fiberoptik daha buraya gelmemiş (uskudar-camlıca) superonlineye adsl olarak geciyim mi ?