Kıymetli ve Değerli Arkadaşım Ahmet,
Nasılsın, iyi misin? Sağlığın sıhhatin iyidir inşallah. Bana soracak olursan bende iyiyim. Birkac zamanlardır karşılıklı mektuplaşmıyoruz. En son mektubunu aşağı yukarı bundan tam 7 ay once almıştım. Benim mektuplarımda herhalde sana ulaşmıştır. En son mektubunda derslerinin iyi olduğunu soyluyordun. Bu başarına hangi sebepler yol actı? Her gun ders mi calışıyorsun? Bu yuzden mi başarılısın? Senin başarılarını duymak beni oyle mutluluk veriyor ki anlatamam. Sen benim icin diğer arkadaşlar arasında hep ayrılıklıydın. Ağac bayramında birlikte ektiğimiz ağacları hatırlıyor musun? Şimdi onlar kocaman oldular. Dallarında kuşlar otuşuyorlar. Bahar olduğunda ağaclar cicek acarlar ve ben hep seni hatırlarım. Mutlulukta gozlerim fal taşı gibi acılır.
Neyse ben hep kendimden bahsettim. Senin oralarda ne yok ne var. Orada cok havalar soğukmuşc Haberlerde hava sıcaklığının geceleyin 0'ın altında -20C olduğu soyleniyordu. Burada buna herkes inanmak istemiyordu. Orası coğrafi ve iklim acısndan buradan cok farklıymış. Yılın 3 ayı surekli daima kar yağarmış.
Ahmet, fazla mektubu uzatmayıp kısa keseyim. Cunku zaten senin işlerin cok fazla, ders calışıyorsun. Zaten benim yazdıklarımı değil okumak, anlamak bile imkansız. Onun icin kusura bakma. Kısa zamanda en acele mektubunu bekliyorum. Seni seviyorum ve başarılar diliyorum.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İlkokul, Ortaokul
- Arkadaşlar Bu Yazıdaki Anlatım Bozuklukları ve Noktalama işaretlerini bulur musunuz?