Ulkemizdeki sayılı başarılı oyunculardan biri Beren Saat. Yeteneği, guzelliği ve duruşuyla hepimizin hafızalarında yer eden bir başarısı var. Turkiye ’nin Yıldızları programından Hatırla Sevgili ’ye, Aşk-ı Memnu ’dan Guz Sancısı ’na yukselerek ilerlediği kariyerin her seferinde burunduğu karakterle bizi hikayeye dahil etmeyi başardı. Beren Saat ’ten gelen son haber ise Netflix ’le bir dizi icin anlaştığı ve hikayenin Gobeklitepe ’de gececeği. Bu gelişmelerle tum gozler onun uzerindeyken 35. yaşıyla ilgili yaptığı paylaşımla gundeme oturdu. Gelin Beren Saat yolun yarısı icin neler soylemiş, birlikte bakalım…
Beren Saat, Turkiye ’nin en tanınan ve başarılı oyuncularından bir tanesi. Kariyerinin başından itibaren yer aldığı kaliteli yapımlar ve burunduğu guclu karakterlerle hafızalarımıza kazınan yetenekli bir oyuncu
Aynı zamanda duruşuyla da Turkiye ’nin en cok konuşulanlarından biri. Magazinden uzak tavrı ama her zaman iddialı sozleri sık sık konuluşuyor
Uzun zamandır bir projede yer almayan ve kendini ozleten Beren Saat bir sure once Netflix ile yaptığı dizi anlaşması ile gundeme geldi. Dizinin tarihi Gobeklitepe ’de gececeği ve Beren Saat ’in ozel gucleri olan bir kadını canlandıracağı konuşuluyor
Hatta cekimlerin başladığını duşundurten “İlk gun” notuyla bir paylaşım da geldi birkac gun once…

View this post on Instagram

Ilk Gun/First Day🍀👁 🐝 📷: @cankir
A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on Feb 23, 2019 at 8:12am PST

Herkes diziden detaylar beklerken Beren Saat bugun yani 26 Şubat ’ta doğum gunu icin bir paylaşım yaptı

View this post on Instagram

Bugun bir yasima daha girdim! Insanlarin yas aldikca ne kadar acimasiz olabildigi gercegiyle; hepsinin aslinda ayni kusursuz bebek olarak Dunya ’ya geldigi bilgisi arasinda bocalamaktayim. Bir yandan kollektif bir askta yuzdugum, bir yandan en yakinimda nefreti hissettigim bu yas gunumde artik aglamayi asmis, gelene gulmekteyim 🙂 Ayak bastigim en karanlik dogum gunum oldugunu dusundugum anda Efe ’yle sarkimiz Hero calinca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden isik yayildi. Bence hayatimin ikinci yarisi daha guzel olani olacak; yasamin benim icin inci gibi siraya dizdigi travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direnistir yasamak ve bir akistir ayni zamanda; bir kabullenistir, parcalanistir, butunlenip yeniden dogustur; bir serzenistir yasamak; ani bir yuzlesmedir, yeniden tanismadir, yolun yarisinda bastan baslamadir; deli derlercesine bir gulustur; insan incitememektir sahsi incinmisliklerinden oturu; bir dinleyistir vaaz vermeden, ikna olustur sual etmeden; bir diz cokustur egilebildigince ve fakat dimdik bir inanistir da yasamak; oyle bir sevistir ki herkesi oldugu gibisine… Iyi ki varsiniz, iyi ki dogduk! #tobeeornottobee
A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on Feb 25, 2019 at 10:35pm PST

Siyah beyaz bu fotoğrafın altına yazdıkları ise mesajlarla doluydu. Satır aralarında bircok anlam barındıran notta en huzunlu cumleler ise trafik kazasında kaybettiği eski sevgilisi Efe icindi
“Bugun bir yaşıma daha girdim! İnsanların yaş aldıkca ne kadar acımasız olabildiği gercegiyle; hepsinin aslında aynı kusursuz bebek olarak dunyaya geldiği bilgisi arasında bocalamaktayım.”
“Bir yandan kolektif bir aşkta yuzduğum, bir yandan en yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş gunumde artık ağlamayı aşmış, gelene gulmekteyim
“Ayak bastığım en karanlık doğum gunum olduğunu duşunduğum anda Efe ’yle şarkımız Hero calınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı.”
“Bence hayatımın ikinci yarısı daha guzel olanı olacak; yaşamın benim icin inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum.”
Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parcalanıştır, butunlenip yeniden doğuştur; bir serzeniştir yaşamak; ani bir yuzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında baştan başlamadır;…”
“..deli derlercesine bir guluştur; insan incitememektir şahsi incinmişliklerinden oturu; bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden;…
“…bir diz cokuştur eğilebildiğince ve fakat dimdik bir inanıştır da yaşamak; oyle bir sevistir ki herkesi oldugu gibisine… İyi ki varsınız, iyi ki doğduk!”