Cukur dizisi başladığı gunden itibaren her bolumuyle olay yaratmayı başarıyor. Dizi Cukur adlı bir mahalle etrafında donuyor ve coğu zaman “aile” gibi olan mahalle halkı Cukur ’u korumak icin elinden geleni yapıyor. Dun yayınlanan 58. bolumde de mahallede cıkan bir catışma izleyenleri hem şaşırttı hem de guldurdu. Catışma sahnesi o kadar absurttu ki dizi sosyal medyanın diline duşmekten kurtulamadı…
Her bolumuyle olay yaratan dizi Cukur ’un dun 58. bolumu yayınlandı. Genel olarak şiddetin ve catışmaların sıklıkla gorulduğu dizi yine bir catışma sahnesiyle tarihe gecti diyebiliriz
Bu defa başrolde tekerlekler vardı. Tekerleklerin icindeyse silahlı adamlar. Yuvarlanan tekerlekler…
Elbette bu abartılı catışma sahnesi sosyal medyanın hedefi oldu. Ortaya oldukca eğlenceli tweetler cıktı. Gelin once o sahneyi izleyelim
1. İşte sosyal medya tepkileri… sabah erken saate konulmuş toplantıda afyonum patlamadan sunum yapmam gerektiğinde ben. pic.twitter.com/ypKjZ1Pkko
— Gokhan Yucel (Sumak Şovalyesi) ⚔️ (@gokhanyucel) March 27, 2019
. “Tarih Teker ’rurden İbarettir” dedikleri bu olsa gerek #cukur pic.twitter.com/O2hqgwX9eZ
— Rıdvan (@r_celikbilek) March 25, 2019
3. %100 balistik kurşun gecirmez tenekeleriyle davulcusuyla lastik icinde yuvarlananla herşeyiyle mukemmel senaryo aq #cukur #başlıyoruz pic.twitter.com/7zJbmeC4Kk
— hakanizm (@yasiyoroylesine) March 25, 2019
4. Cukur'daki catışmadan daha iyi pic.twitter.com/bmyPHemBWQ
— Ahmet Başkan (@AgaogluPasa) March 26, 2019
5. #cukur o değilde herkes yerinde sakince carpışıyor kimse olmuyordu. Bu mal niye gaza gelip koşmaya başladı? #başlıyoruz pic.twitter.com/YHy4ubO3gO
— 🦅EbuHelbest🦅 (@noopasaran1903) March 25, 2019
6. Gecen hafta cast ajanstan "Cukur" dizisi icin başvuru yaptım bu bolume cağrıldım, bu catışma sahnesinde rol aldım sadece, arkalardayım elektronik sigara iciyom pic.twitter.com/3USxKjvGZG
— 81MEMMED (@81MEMMED_) March 26, 2019
7. Davul ile catışmaya girmek nasıl bir kafa senarist #cukur pic.twitter.com/MVCyog16Rj
— Rıdvan (@r_celikbilek) March 25, 2019
8. cukur catışma sahnesi kamera arkası. pic.twitter.com/F5EKcW5zlP
— o.mirac saral (@benmiracsaral) March 27, 2019
9. Cukur ekibi dersine calışmış, hussit wagon ’lar ile savaşa gitmek… Daha once işe yaramıştı 😀 pic.twitter.com/jHWeoROKEp
— Onuralp (@Markgraftum) March 26, 2019
10. Figuranlar yevmiyeyi almadan olmeyelim dediler herhalde.
— cem şaşmaz (@tektasyuzuk) March 26, 2019
11. Her şey tamam da BU DAYI NAPIYO??? ahnckjbskjfjhdkafksajjffıorıorghuhgı #başlıyoruz #cukur pic.twitter.com/mz1blhbUv4
— MEDET (@cukurdanMEDET) March 25, 2019
12. Cukur dizisini izlemiyorum diye ailemin benimle gurur duymasını istiyorum. pic.twitter.com/7ADm1iHp2a
— Uğurto Carlos (@ugurtocarlos) March 26, 2019
13. Figuranlar yevmiyeyi almadan olmeyelim dediler herhalde.
— cem şaşmaz (@tektasyuzuk) March 26, 2019
14. #Baslıyoruz Bu akşamki senaryo hangi kafa ile yazıldı 😂😂😂👏👏👏 #cukur #Baslıyoruz pic.twitter.com/Dsrtc1e9tD
— Ayşen Doğan KURŞUN (@AysenDogan) March 25, 2019