Bildiğiniz uzere İstanbul ’da Buyukşehir Belediye secimleri tekrar edilecek. İstanbul, bu hafta sonu sandık başına gececek. Hal boyle olunca adaylar da televizyonlarda boy gostermeyi ihmal etmiyor. Secim sureci boyunca ilk kez TRT ’de yayına cıkan Ekrem İmamoğlu, dun TRT Haber ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı ve TRT Eski baş spikeri Şener Mete ’nin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, dun geceden bu yana sosyal medyada gundem. Ozellikle İmamoğlu ’nun Şebnem Bursalı ’ya FETO hakkında verdiği cevap ve Selahattin Demirtaş hakkındaki acıklamaları dikkat cekerken, “beni neden cağırmadınız?” sorusu da en fazla konuşulan olaylardan oldu.
Lafı fazla uzatmadan sizleri program hakkında yapılan yorumlara alalım.
1. "Adil olduğunuza inanıyor musunuz TRT'de?"
bu cumle beni oylesine rahatlattı ki anlatamam cok fena ufuruyor dağıtıyor ortalığı kral #İmamoğluTRTHaberdeUfuruyor pic.twitter.com/nfQP9ya0va
— Gorkem (@gorkemfidn) June 18, 2019
2. İmamoğlu, TRT Haber'de tabletini cıkardı kendisini kendi sozlerini gostererek savunuyor.. Ekran icinde ekran, Inception bu.. pic.twitter.com/UljyLmDQxy
— Onur (@ttractatus) June 18, 2019
3. imamoğlu "hdp'li secmenlere terorist dendi, saadet'li secmenlere hain, millet ittifakına zillet dendi, siz bunu sorguladınız mı?"
trt'ciler: hınk
— uzobey (@uzobey) June 18, 2019
4. İmamoğlu cok başarılıydı.Şu ana kadar en iyi performansını TRT Haberde sergiledi.
— bahattin yucel (@bahattinyucel) June 18, 2019
5. TRT boyle ayar gormedi.. pic.twitter.com/KRF8aSdyDu
— Mucahit Avcı (@avcimucahit) June 18, 2019
6. Bir gece ansızın 82 Trt,83 A Haber #imamoğlutrthaberde pic.twitter.com/i83atSwZ6q
— Ozcan (@vvindicatory) June 18, 2019
7. #İmamoğluTRTHaberdeUfuruyor
Ekrem İmamoğlu'ndan TRT'ye Fuzeler: HDP'li secmene terorist, Saadet Parti secmenine hain, Millet İttifakı secmenine zillet dendi. Basın olarak bunu sorguladınız mı?"pic.twitter.com/mtCUu9R25X
— ultrAslan Fc 🇹🇷 (@atavratmelody) June 18, 2019
8. #İmamoğluTRTHaberde mekanın sahibi benim dedi. trt yoneticilerine ayarı verdi 😎
— Levent (@fevrisosyolog__) June 18, 2019
9. Meğerse TRT'ye talep edilerek yayına cıkılıyormuş )))
— uğur gurses (@ugurses) June 18, 2019
10. Ekrem imamoglu trt ’de su sekil yargi dagitiyo su an pic.twitter.com/0Nz6uH38Vg
— ayşe (@yeminetlan) June 18, 2019
11. Trt kameramanı adamsın, her kartonu anında zoomluyor pic.twitter.com/Ub7FFBAuRp
— diazepam (@dzepm) June 18, 2019
12. Trt'de Ekrem başkanım soru bitmeden tabletten ayrı rapordan ayrı dokumandan ayrı cevap verdi, acaba trt'dekiler de mi soruları verdi? Siz zeki dinamik adam gormediğiniz icin garip geliyor. Binali sorulan soruyu anlamıyordu belki ondandır.
— diazepam (@dzepm) June 18, 2019
13. TRT Haber ’de Ekrem ’e soru soran Şebnem Bursalı ’nın da Fethullah Gulen ’i ziyaret ettiği ortaya cıktı. Arkadaş valla uc-beş kişi kalmışız memlekette FETO ’nun cemberinden gecmeyen.
— Nevzat Aydın (@zagortenay76) June 18, 2019
14. #İmamoğluTRTHaberdeUfuruyor
TRT Haber'e konuk olan Ekrem İmamoğlu:
Yıldırım'ın kac kere TRT ekranlarında olduğunu hatırlıyor musunuz?
Ben ilk kez TRT ekranlarına cıktım.
Unutmayın,
Burası benim.
Burası 82 milyon insanın… pic.twitter.com/PSPGMP9tbu
— Abdullah CAM (@abdullahcam) June 18, 2019
15. Adil olduğunuza inanıyor musunuz TRT ’de? #İşEhlininKararMilletin pic.twitter.com/nAWvSKxFpH
— Ata Benli (@atabenli) June 18, 2019
16. İmamoğlu'ndan TRT'ye: Siz adil olduğunuzu duşunuyor musunuz?
TRT Haber'e konuk olan Ekrem İmamoğlu, "Yıldırım'ın kac kere TRT ekranlarında olduğunu hatırlıyor musunuz? Ben ilk kez TRT ekranlarına cıktım.
Unutmayın, burası benim. Burası 82 milyon insanın." pic.twitter.com/ynC7WdsQfw
— Yol TV (@YolTV) June 18, 2019
17. Ekrem İmamoğlu, TRT'de adalet ve habercilik dersi veriyor. Yandaş gazeteciler caresiz kaldı.
Karadeniz'in evladı hakkını yedirmez. #TRThaber pic.twitter.com/JS49m0mHQu
— Volkan Konak (@VOLKANK0NAK) June 18, 2019
18. Bugune kadar elektrik faturalarımdan kesilen TRT payının son 1 saatlik kısmını TRT'ye helal ediyorum…😊#imamoğluTRTHaberde
— Suna Varol (@SunaVarol_) June 18, 2019
19. İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, inanılmaz başarılı bir program cıkardı TRT ’de. Aynı sıkıcı argumanlara cok net cevaplar verdi. İstanbul ’daki 1,2 milyon HDP secmeni vatandaşımızdır. SP secmenine hain, CHP secmenine de zillet dediler. TRT yasta şu an.
— Erk Acarer (@eacarer) June 18, 2019
20. TRT BİN PİŞMAN…
İmamoğlu, TRT ’nin “icinden geciyor” ayıptır soylemesi 😎
Uzgunum Şebnem.
Uzgunum TRT ’ci arkadaşım.
Kuruma bunu yaşatmasaydınız, keşke 😂😂😂
— Zafer Arapkirli (@ZaferArapkirli) June 18, 2019
21. VALLAHİ YAPTI!…
Ekrem Bey TRT yayınında Şebnem Bursalı ’ya “Feto orneği” verdi…
“Mesela bir teror orgutu, mesela Feto sizinle ilgili ovucu bir şey soylese ne duşunursunuz? Değer verir misiniz o laflara?” dedi…
Uyy. Zalımsın Ekrem Bey. pic.twitter.com/cyKO3h4C9x
— Zafer Arapkirli (@ZaferArapkirli) June 18, 2019
22. Ekrem İmamoğlu daha once de Demirtaş ve HDPliler icin guzel sozler soylemişti, bu gece TRT ekranlarında bir kez daha cok acık ve etkili şekilde kendisine oy veren HDPlileri savundu pic.twitter.com/ZD48Tp3ksL
— Oya (@zlscml) June 18, 2019
23. Az once yayında @ekrem_imamoglu na teror orgutu uyeleri size desteğini acıkladı diyen Şebnem Bursalının bakon kiminle resmi var?
Yorumsuz! pic.twitter.com/5lA7HNCbP5
— EVREN ALANKUŞ (@evrenalankus) June 18, 2019
24. Yalancı @ekrem_imamoglu "HDP'ye oy verenlere Terorist dediler"diyorsun❗ Kim dedi❓
— Ahmet Hamdi Camlı (@ahmethamdicamli) June 18, 2019
25. TRT'de @ekrem_imamoglu fırtınası! #İmamoğluTRTHaberde pic.twitter.com/2TviYQtGWQ
— Av.Mahmut TANAL (@MTanal) June 18, 2019
26. İstanbul'un secilmiş Belediye Başkanı @ekrem_imamoglu diyor ki
– Sn. @hdpdemirtas'ın acıklamaları cok guzel. Sevgi diyor, barış diyor, huzur diyor. HDP'ye oy verenler bu ulkenin vatandaşı
– HDP'ye oy verenlere terorist, Saadet Partisi'ne hain dendi. Esas bu zihniyeti sorgulayın pic.twitter.com/iZqlhGMzR2
— Gursel Tekin (@gurseltekin34) June 19, 2019
27. Senin poncikliğini yerim @ekrem_imamoglu 💙 pic.twitter.com/pBH17uViLm
— deniz atam (@denizatam) June 18, 2019
28. Ekrem İmamoğlu, "ŞAH VE MAT" dedi. @ekrem_imamoglu: "Sayın Demirtaş'ın acıklamaları cok guzel. HDP'liler benim dostum, kardeşim, Kurt vatandaşlarım." pic.twitter.com/50jVNv66W4
— Arif Zêrevan (@ArifZerevan) June 18, 2019
29. Mansur Yavaş ’ın secim oncesi TRT ’ye cıkarıldığı iddiası doğru değildir.
26 Mart 2019 ’da AKP adayı Ozhaseki ’ye haksız olarak 2 saat ayıran TRT ’ye Yavaş tarafından başvuru yapılmıştır ancak bu talep kabul edilmemiştir. pic.twitter.com/g5aE19ocV8
— Buyukşehir Calışıyor (@tcbuyuksehir) June 18, 2019