Bugun sizlere cağımızın populer mesleklerinden YouTuber ’lığın en başarılı orneklerinden biri olan Berkcan Guven ’i tanıtmak istiyoruz. Turkiye ’de bir hayli YouTuber bulunsa da kendisi, farklı karakteriyle tum bu kalabalığın arasından sıyrılmayı başarıyor. Peki kimdir bu Berkcan Guven? Nasıl ve neden unlu oldu? Eğer bu soruların cevabını merak ediyorsanız sizi hemen iceriğimize alalım.
1. Kendisi 30 Mayıs 1996 İstanbul doğumlu. Babası Burhan Guveni ise daha once “Veda” filminde gormuş olabilirsiniz. Cunku kendisi Ulu Onder Mustafa Kemal Ataturk ’u canlandırmıştı!
View this post on Instagram
tayland gorunumlu polenezkoy
A post shared by bege (@berkcan) on May 26, 2019 at 6:04am PDT
2. İsmini BEGE olarak kısaltan Berkcan, kariyerine şimdilerde tamamen unutulmuş olan “Vine” ile başlamıştı. Orada da hatırı sayılır bir takipci kitlesine sahip olan BEGE, sonrasında bu başarısını YouTube taşımaya karar verdi
instagram acıldı o zaman foto atılırRrrrrr 📸: @handetaserr
A post shared by bege (@berkcan) on Apr 14, 2019 at 6:34am PDT
3. Şu anda YouTube ’da 3.5 milyon aboneye yaklaşmış durumda! Bir diss videosu olan “YouTube Benim İşim” videosu ise 41 milyonun uzerinde izlendi 4. Kendisi aslında Işık Universitesi ’nde Grafik Tasarım okuyor
hoslandığım kız basquiat seviyorum diyince bendjfkskdk kanalda da yeni video var onu da izleyebilirsin link bio ’da
A post shared by bege (@berkcan) on Oct 5, 2018 at 8:48am PDT
5. Cektiği videolar arasında en beğenilenler ise ailesi ile birlikte cektiği videolar! Anneannesi ile olan ilişkisi ise gozunuzden kalpler cıkartacak cinsten
Bu işe başladığımda bana en buyuk yardım ve desteği veren anneannem ve diğer butun buyuklerimiz icin bir geri donuş yapmak istedim. Biz genclerin onunu acan ve bize bu fırsatı veren insalara geri donuş yapmak onlara teşekkur etmek istiyorum. Unutmamak lazım ki yaşlılık uzaktan bakınca asla başımıza gelmeyeceğini duşunuceğimiz bir şey değil hayatın bir parcası, bir donemidir. Cevremdeki butun dostlarımda beni kırmadı ve bu duzenlediğimiz geceye katıldı toplamda 200.000 lira topladık onumuzdeki pazartesi Darulaceze ziyaretimizi yapacağız, beni bugunlere getiren butun takipcilerime teşekkur ederim
A post shared by bege (@berkcan) on May 31, 2019 at 1:02pm PDT
6. Bugunku yazımızın yıldızı da aslında Şahide Hanım! Şahide annenanne, o kadar tatlı o kadar pamuk bir anneanne ki!
2013'te evden cıkamayan asosyal biriydim.Sende sabahtan akşama kadar oturup televizyon izliyordun.Eskisi kadar enerjin yoktu.Sonrasında beraber evde sıkılıp video cekmeye başladık, senin sayende bir kariyere sahip oldum.Seni cok seviyorum herşeyim.Senin sayende buralara geldim.Seninle olan ilişkimizde herkes kendi annane-torun ilişkisini gordu ama artık yaşlandın seni cok yormak istemiyorum. Şahide Ture'nin emeklilik videosu cok yakında, Turkiye'de 100.000 kişilik kanalı olan 90 yaşındaki tek insan sensin.Bundan seneler sonra cocuklarıma izleteceğim bir suru guzel anı var.(Cocuk ne ya cok duygusala bağladım)Son seferlik sizler icin bir video daha cektik umarım beğenirsiniz.
A post shared by bege (@berkcan) on Dec 20, 2018 at 10:10am PST
7. Berkcan, gectiğimiz gunlerde biricik anneannesi icin darulacezeye bağışta bulunmuş… 200.000 TL'lik bağışımızı Şahide Ture adına Darulaceze'ye teslim ettik.
resmi yerlere bile eşofmanla gidiyorum😔😔 pic.twitter.com/ubtP82RyjO
— bege (@berkcanguven) June 18, 2019
Kendisini bu guzel hareketi icin tebrik ettikten sonra bizim yerimize Şahide anneannenin ellerinden opmesini rica edeceğiz!