Sosyal medyada bircok şeyin sahte olduğunu, gercekliği yansıtmadığını biliyoruz. Ancak bazı insanlar o kadar samimi ve icten ki kapılmamak, hikayelerine ortak olmamak elde değil. İşte samimiyetiyle sosyal medyanın favori cifti, hatta ailesi olan Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten ’in boşanma haber tam da bu yuzden herkesi şaşırttı. 5 yıldır evli olan cift boşanma kararlarını sosyal medya hesaplarından duygusal birer yazıyla duyurdu. Kısa surede ciftin boşanma haberi gundem oldu…
Sosyal medya elbette gercek dunyayı yansıtmıyor ancak bu kurgunun icinde samimi hikayelere rastlamak da mumkun. Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten de samimiyetiyle hayranlık kazanan ciftlerden biriydi
Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten 2014 yılında ani bir kararla evlendi. Samimiyetleri ve neşeli tavırlarıyla buyuk bir kitlenin sevgisini kazandılar
Sosyal medyada yaptıkları her paylaşım adeta onlara daha fazla hayran olmamızı sağlıyordu
Sonra 2016 ’da kızları Ada geldi dunyaya. Melis İşiten uzun ve zorlu bir doğum surecinin ardından kızını kucağına aldı. Uraz Kaygılaroğlu ise bir an olsun bırakmamıştı eşini
Doğum surecinde yaşadıklarını ve eşinin ne kadar guclu olduğunu bu paylaşımla anlatmıştı
Ancak herkesin hayran olduğu ve imrendiği bu evlilik surpriz bir şekilde son buldu
Unlu cift Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımla ayrılık haberini duyurdu
Uraz Kaygılaroğlu: “Melis ’im, yol arkadaşım, kalbi guzelim, cocuğumun annesi; ben burada yan mahallede olacağım”
View this post on Instagram
ne denir bilemiyorum. ben 27 melis 25 yaşındaydık. cok sevdik, aşık olduk. hesap kitap yapmadan, kimselere sormadan, tanıştıktan 3-5 ay sonra Kahramanmaraş ’ta yıldırımdan da hızlı bir bicimde kot tshirt ile evlendik. 5 yıllık evliliğimiz, aşkımız Ada ile odullendirdi. bugun o evliliğin sonuna geldik. evlerimizi ayırsak dahi sevgimizi ve saygımızı bir tutmak, kızımızı mutlu ayrı iki evde buyutmek, omurluk dost ve yol arkadaşı olmak olmak adına bir karar aldık. arkama baktığımda bu 5 yıllık maceranın her anına minnettar olduğumu soylemek isterim. cocuğumuzu buyuturken kocaman ailemizde herkesin birbirini cok sevdiği, saygı duyduğu bir final olsun istedik. hayat uzun bir yolculuk ve biz bu yolculukta kotu hatıralara sahip cocuklar olarak kızımıza kotu hatıralar bırakmak istemedik. bu sureci icimizde yaşamak, daha onceden de olduğu gibi gundemin dışında olmak isteriz. başta kızımız Ada ve ailemizin geri kalan uyeleri duşunulduğunde buna saygı gosterilmesini rica ediyoruz. yanımızda olmuş olan herkese teşekkur ederim. lutfen burada hayatımızda olmaya devam edin. Melis ’im, yol arkadaşım, kalbi guzelim, cocuğumun annesi; ben burada yan mahallede olacağım.
A post shared by Uraz Kaygılaroğlu (@urazka) on Jul 4, 2019 at 12:27am PDT
Melis İşiten: “Canım Uraz, canım kızım, biz her zaman olduğu gibi kocaman bir aile olmaya devam edeceğiz”
View this post on Instagram
Kelimeleri bulmak zor. Ama yolculuğumuzun başlangıcına ortak olan sizleri bitişinden haberdar etmeyi bir borc bilirim. Uraz ’la ben kızımızı ayrı evlerde buyutme kararı aldık. Aşkımızı kucaklamayı bildiğimiz gibi, birbirimizi yıpratmadan, incitmeden ve en onemlisi Ada ’nın bir an olsun mutsuz olmasına izin vermeden vedalaşıyoruz. Elbet istemezdik boyle olmasını. Kimse istemez. Ama insan. Ruh. Kalp. Ne olacağını bilemiyorsun. Oldu. Cok guzel sevdik biz birbirimizi. Ama evliliği beceremedik. Yola sadece sevgimizle devam edeceğiz. Uraz; Ada ’nın babası, benim hayat ortağım. Omurluk yol arkadaşıyız biz. Birbirimize olan sevgimiz ve saygımız omurluk. Kolay bir surec gecirmiyoruz inanın. Sizden tek ricam sessiz kalmayı tercih edecek olmamıza saygı duymanız. Uzerine konuşmak ancak bize ve kızımıza zarar verir. Bugune kadar yolladığınız butun guzel dilekler icin minnettarım. Kalplerimiz bir. Canım ailem. Canım dostlarım. Canım Uraz. Canım kızım. Biz her zaman olduğu gibi kocaman bir aile olmaya devam edeceğiz. Teşekkurler. Melis Ka⭐️
A post shared by Melis Kaygılaroğlu (@meliskyg) on Jul 4, 2019 at 12:24am PDT
1. Ciftin ayrılık haberi kısa surede sosyal medyada gundem oldu. Ortak fikir ise “Artık aşka inancımız kalmadı” oldu…
2. Uraz Kaygılaroğlu ve Melis Kaygılaroğlu boşanamıyor ama vedalaşıyormuş ben boyle vizyonlu ayrılık gormedim insan kalitesini ayrılıkta belli eder dedikleri bu olsa gerek.. pic.twitter.com/jbhL63fzH5
— Feyza F ile. (@EksikMahlas) July 4, 2019
3. Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten ’in boşanması bile ornek bir boşanma. Araya saygısızlık, sevgisizlik, ihanet ve cirkinleşme girmeden bir şeylerin bittiğini farkedip, saygı cercevesinde mis gibi ayrılıyorlar. Tebrik ederim. Hakkaten helal olsun. pic.twitter.com/wrjomE1Xmk
— Ozmergen (@ozmergensimge) July 4, 2019
4. Uraz Kaygılaroğlu ve Melis Kaygılaroğlu ’nun boşanacağını boyle acıklamaları 😔 cok az şey beni bu kadar uzebilir pic.twitter.com/ndIe3qPCbM
— Buse (@persephoney_) July 4, 2019
5. “Melis ’im, yol arkadaşım, kalbi guzelim, cocuğumun annesi; ben burada yan mahallede olacağım.” Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten bu nasıl bir veda ? evet artık aşka ve evliliğin guzelliğine olan inancımızı tamamen kaybedebiliriz… pic.twitter.com/UiocnUKaJT
— Tuğce Olker (@olker_tugce) July 4, 2019
6. Maşallah dediğim bir gun yaşamıyo lan. Melis Uraz Kaygılaroğlu cifti de ayrılıyorsa benim aşka dair umitlenmeme gerek yok sanırım pic.twitter.com/fE0mZgfS9l
— Depresif Pollyanna (@demetakgunn) July 4, 2019
7. Uraz Kaygılaroğlu abi yuzune karşı git diyosun ama sanki gozlerin kal der gibi gibi pic.twitter.com/o7Xv5dEDFM
— Furkan Delibaş (@Furkanwhitee) July 4, 2019
8. Uraz kaygılaroğlu ve Melis İşiten
Boşanmak istediğinize emin misiniz? pic.twitter.com/gtggI9Ra0z
— T.🧞*♀️ (@RuhumKarardi) July 4, 2019
9. Ayrılırken eşinden iki kuruş daha fazla nafaka koparabilmek icin kameralar onunde cocuklarını bile kullanan vicdansızlara ornek olsun bu ayrılık!
Uraz Kaygılaroğlu sen cok kaliteli bir insansın✨ pic.twitter.com/yQj9KNsgQI
— carpediem (@vaveylagirls) July 4, 2019
10. Uraz Kaygılaroğlu eş sıfatından once cocuğunun annesine verdiğin değer.. harika bir detaysın👏 pic.twitter.com/zFlIcax89W
— Zhr😏 (@zeygzg) July 4, 2019
11. ben burada yan mahallede olacağım… ayrılık yazısı bile nasıl bu kadar naif olabiliyor uraz kaygılaroğlu sen gercekten harika bi insansın pic.twitter.com/8y0JemD7dm
— elif (@ruhhastasiyimm) July 4, 2019
12. Uraz Kaygılaroğlu fanları anlık. pic.twitter.com/OlkNxvRFkK
— Faruk Baştuğ (@farukbastug) July 4, 2019
13. Uraz kaygilarogluyla karisi bosanmis diye herkes aska olan inancim bitti yazmis sizin de ne boktan bi inanciniz varmis aq hangi unlu cift ayrilsa aska olan inanciniz bitiyo
— TOSKO AMA DUYGUSAL FACTS (@toskofacts) July 4, 2019
14. Melisle uraz da ayrılıyormuş onumuzdeki on gun ağlayabilirim pic.twitter.com/QX1mJC1e0w
— PNG not found (@x_pakize) July 4, 2019
15. veda olucaksa da boylesi olsun. bu ne guzel veda Uraz Kaygılaroğlu pic.twitter.com/awRfQiMuY9
— 𝒷𝑒𝓎𝓏𝒶 𝓈. (@benbeyzo) July 4, 2019