Ekrem İmamoğlu ’nun İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanı secilmesinin ardından İBB ve İBB ile ilişkili kuruluşlarla, gorev değişiklikleri ve işten cıkarmalar yaşandı. Gectiğimiz haftalarda İBB ’ye bağlı MEDYA AŞ, İSPARK ve BELTUR calışanlarının bazılarının işten cıkarılması gundem olmuştu. Bugun ise Mevlut Uysal ’ın İBB Başkanlığı doneminde goreve getirilen İETT Genel Muduru Ahmet Bağış istifa ettiğini duyurdu. Detaylara birlikte bakalım.
Secimlerin ardından İBB ve bağlı kuruluşlarda dengeler değişmeye devam ediyor
Pek cok kuruluşta yaşanan işten cıkarmaların ardından bugun İETT ’de de onemli bir değişiklik yaşandı
Mevlut Uysal doneminde vekaleten İETT Genel Muduru olarak atanan Ahmet Bağış, gorevinden istifa ettiğini duyurdu
İstifasını sosyal medya uzerinden duyuran Bağış “profesyonel yonetim anlayışını bulamamasını” gerekce gosterdi Profesyonel bir yonetim anlayışını umarak kabul ettiğim fakat maalesef bulamadığım İETT Genel Mudurluğu gorevinden bugun itibariyle verdiğim dilekceyle ayrılıyorum. pic.twitter.com/71WFPNuZ4K
— Ahmet Bağış (@DrAhmetBagis) September 4, 2019
Ahmet Bağış, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ’nun 8 Ağustos ’ta tanıttığı yeni ekip icerisinde yer alan isimlerden biriydi
İmamoğlu ’nun Ahmet Bağış ve diğer isimlerle devam etmesi tepkilere neden olmuştu
2017 yılından beri İETT Genel Mudurluğu gorevini yuruten 46 yaşındaki Bağış, bugun itibariyle gorevinden istifa etti
Kaynak: 1